Knife fork icon red

Restaurant Hemingway

8,7 (229 reviews)

Wat 229 mensen zeggen over Restaurant Hemingway

8.7
(229 reviews)
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Prima prijs-kwaliteit op een locatie met historie"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Fijne locatie in het oudste hotel van Nederland. Ik denk wel dat de zaal 's avonds meer sfeer uitstraalt dan overdag tijdens onze lunch. Het eten was erg lekker met een fijne afwisseling van gangen. Goede service zonder al te aanwezig te zijn. We mochten na afloop nog een kijkje nemen in de zaal waar onze ouders zo'n 40 jaar geleden zijn getrouwd.

Rozemarijn de Blaaij op Gister
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! Goede bediening en zeer aangename sfeer. Absolute aanrader!

Small 24e0f5842e
Maarten Sanen op Gister
Geverifiëerd

"Lekker anders genieten "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

5 gangen verrassingsmenu gekozen. Lekker verwend.
Vegetarisch, vis en kip. Verrassend lekker bereid.

Sophia van Meel op 24 september 2020
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Op het zonovergoten terras werden enkele amuses gevolgd door mooie gerechten met nog meer fijne smaakcombinaties. De geadviseerde drankjes pasten er prima bij. Het was een uitstekende kennismaking.

F. van de Velde op 21 september 2020
Geverifiëerd

6.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 9

We komen al 20 jaar naar (meestal volle) tevredenheid in Hemmingway. Hielden er zelfs ons 40 jarig huwelijksdiner. Voor het eerst viel het tegen.
De amuses en eerste twee gangen waren veel belovend. Mooi opgemaakt, verrassende smaakcontrasten. De derde gang was minder uitgesproken maar was als rustpunt voor het hoo...

Lees hele review

We komen al 20 jaar naar (meestal volle) tevredenheid in Hemmingway. Hielden er zelfs ons 40 jarig huwelijksdiner. Voor het eerst viel het tegen.
De amuses en eerste twee gangen waren veel belovend. Mooi opgemaakt, verrassende smaakcontrasten. De derde gang was minder uitgesproken maar was als rustpunt voor het hoofdgerecht alleszins verdedigbaar. Het hoofdgerecht hoort de top van het diner te zijn. Was dat geenszins. De kip vulde de maag, maar verder niet. Het dessert was beter, maar ook niet verrassend.
De ambiance is schitterend en indrukwekkend. De bediening niet. De heren waren weliswaar meer gastgericht en persoonlijker dan in veel andere restaurants, maar het bestek op de onbedekte tafel leggen k=vind ik in deze coronatijd echt niet kunnen. En de broodkruimels op de onbedekte, donker bruine tafel laten liggen ook niet.
Ik geef ze het voordeel van de twijfel. Maar als het zo blijft, ....

Frits van Melle op 14 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Grote Markt 36-38 4611 NT Bergen op Zoom

Over Restaurant Hemingway

Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom is gevestigd in Hotel de Draak. In de keuken werken ze vooral met producten uit Bergen op Zoom en andere locale producten. De rest wordt aangevuld met andere verantwoordelijke en duurzame producten. Bij Restaurant Hemingway kan je genieten van het beste van de Brabantse Wal. Het keukenteam is creatief en serveert unieke combinaties. Nederlandse klassieke gerechten met een verrassende touch! Ervaar de geweldige culinaire ervaring bij Restaurant Hemingway.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden