Knife fork icon red

Brouwerskolkje Exclusief

6,9 (5 reviews)

Wat 5 mensen zeggen over Brouwerskolkje Exclusief

6.9
(5 reviews)
Eten
6.2
Service
6.6
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Heerlijk gelunched met de familie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met de familie heerlijk gelunched in een lommerrijke omgeving. Bediening helemaal top.

Nico Reinders op 02 september 2019
Geverifiëerd

5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Ondanks dat ik het gemeld had en ze het wel gelezen hadden was er totaal geen rekening gehouden dat ik glutenvrij eet erg teleurstellend

M.van Dijk-Wallig op 28 maart 2019

7.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 10

Het viel ons tegen. Het diner bestond uit 2 amuses (een eerst moeten terugsturen omdat de bitterbal koud was), een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met koekjes en chocolade. Geen nagerecht dus. Ik merk dat een restaurant, ik neem aan om prijstechnische redenen, andere gerechten voorzet dan normaal. Ook hier. Dan ...

Lees hele review

Het viel ons tegen. Het diner bestond uit 2 amuses (een eerst moeten terugsturen omdat de bitterbal koud was), een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met koekjes en chocolade. Geen nagerecht dus. Ik merk dat een restaurant, ik neem aan om prijstechnische redenen, andere gerechten voorzet dan normaal. Ook hier. Dan wordt er geëxperimenteerd en dat was niet erg geslaagd. We vonden het niet zo lekker, alle 4 de eters.
Ik heb besloten niet meer mee te doen aan de restaurantweek. Het idee om eens een ander restaurant te proberen is wat mij betreft mislukt. Ik doe er al een paar jaar aan mee maar het is nog maar 1 maal echt goed geweest.

CT op 19 maart 2019

"Verrassing "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk om tijdens de restaurantweek iets nieuws uit te proberen. Wat een goede ervaring. We gingen voor de lunch. Was verrassend en lekker. Ook de bediening was buitengewoon vriendelijk. Sfeer prima. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Con op 16 maart 2019

"Teleurstelling geen goede prijs/kwaliteitverhouding"
4.0 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 6

Het was een zonnige herfstige dag en wij kozen er dan ook voor om buiten op het terras te zitten. De locatie is prachtig, omringd door bomen midden in het groen.Wij hadden een driegangen lunch via de restaurantweek. Dit was helaas een grote teleurstelling. Het eten was niet bijzonder, door de toevoeging op de naam; ...

Lees hele review

Het was een zonnige herfstige dag en wij kozen er dan ook voor om buiten op het terras te zitten. De locatie is prachtig, omringd door bomen midden in het groen.Wij hadden een driegangen lunch via de restaurantweek. Dit was helaas een grote teleurstelling. Het eten was niet bijzonder, door de toevoeging op de naam; “exclusief” hadden wij andere verwachtingen. Ook omdat je voor dit restaurant iets extra moet bijbetalen. Het waren twee gerechtjes met als dessert nougat, een koekje en koffie. Absoluut het geld niet waard.

Ze geven aan goed te zijn in groepen en exclusieve partijen tot 200 man, dit is goed mogelijk. Voor exclusief lunchen is dit in ieder geval niet te plek.

Laurien op 08 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Brouwerskolkweg 5 2051 ED Overveen

Over Brouwerskolkje Exclusief

Restaurant Brouwerskolkje Exclusief ligt in het midden van het bostrijke Brouwerskolkpark in het groene hart van Bloemendaal. De bijzondere plek geeft een bijzondere sfeer. Bij restaurant Brouwerskoklje Exclusief kan je genieten van even helemaal niks moeten. Exclusief door de aandacht voor ieder klein detail. Bij het restaurant kan je genieten van culinaire lunchgerechten en unieke diner menu's. Geniet van de unieke locatie en de culinaire belevenis!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden