Knife fork icon red

Brouwerskolkje Exclusief

€ 29,50

Fantastische 3-gangen lunch

Brouwerskolkje Exclusief

6,2 (4)

Fantastische 3-gangen lunch € 29,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastische 3-gangen lunch
€ 29,50

Woensdag tot en met zondag is Brouwerskolkje exclusief geopend voor een seizoensgebonden lunch. De Chef-Kok en zijn brigade hebben een prachtige lunchkaart samengesteld.

Met een waanzinnig terras midden in het bosrijke gebied is dit een unieke locatie.

Er zijn een beperkt aantal (gratis) parkeerplaatsen bij Brouwerskolkje. Wanneer de parkeerplaats vol is, kun je gratis parkeren bij de Tetterodehal, op 5 minuten loopafstand.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 22 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Brouwerskolkje Exclusief

6.2
(4 reviews)
Eten
5.3
Service
5.8
Sfeer
7.5
Schrijf een review

5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Ondanks dat ik het gemeld had en ze het wel gelezen hadden was er totaal geen rekening gehouden dat ik glutenvrij eet erg teleurstellend

M.van Dijk-Wallig op 28 maart 2019

7.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 10

Het viel ons tegen. Het diner bestond uit 2 amuses (een eerst moeten terugsturen omdat de bitterbal koud was), een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met koekjes en chocolade. Geen nagerecht dus. Ik merk dat een restaurant, ik neem aan om prijstechnische redenen, andere gerechten voorzet dan normaal. Ook hier. Dan wordt er geëxperimenteerd en dat was niet erg geslaagd. We vonden het niet zo lekker, alle 4 de eters.
Ik heb besloten niet meer mee te doen aan de restaurantweek. Het idee om eens een ander restaurant te proberen is wat mij betreft mislukt. Ik doe er al een paar jaar aan mee maar het is nog maar 1 maal echt goed geweest.

CT op 19 maart 2019

"Verrassing "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk om tijdens de restaurantweek iets nieuws uit te proberen. Wat een goede ervaring. We gingen voor de lunch. Was verrassend en lekker. Ook de bediening was buitengewoon vriendelijk. Sfeer prima. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Con op 16 maart 2019

"Teleurstelling geen goede prijs/kwaliteitverhouding"
4.0 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 6

Het was een zonnige herfstige dag en wij kozen er dan ook voor om buiten op het terras te zitten. De locatie is prachtig, omringd door bomen midden in het groen.Wij hadden een driegangen lunch via de restaurantweek. Dit was helaas een grote teleurstelling. Het eten was niet bijzonder, door de toevoeging op de naam; “exclusief” hadden wij andere verwachtingen. Ook omdat je voor dit restaurant iets extra moet bijbetalen. Het waren twee gerechtjes met als dessert nougat, een koekje en koffie. Absoluut het geld niet waard.

Ze geven aan goed te zijn in groepen en exclusieve partijen tot 200 man, dit is goed mogelijk. Voor exclusief lunchen is dit in ieder geval niet te plek.

Laurien op 08 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Brouwerskolkweg 5 2051 ED Overveen

Over Brouwerskolkje Exclusief

Midden in het bosrijke Brouwerskolkpark ligt Restaurant Brouwerskolkje.Brouwerskolkje is een oude bekende in Kennemerland. Het ligt op een prachtige plek in het groene hart van Bloemendaal. Deze unieke plek geeft een unieke sfeer. Binnen én buiten. Een sfeer om te vieren. Maar ook om te herdenken. Om samen te lunchen. En bovenal om te genieten van even niks moeten.


 


Brouwerskolkje wordt sinds kort gerund door Bas Dortmundt. Bas organiseert sinds jaar en dag grote en kleine evenementen in de regio en hier in Overveen vond hij de perfecte spot om een unieke sfeervolle locatie toegankelijk te maken voor grote én intieme partijen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden