Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Zala's

9,0 (48)

Wat zeggen mensen over Zala's

9.0
(48 reviews)
Eten
9.4
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Uitstekend 3 gangen verrassingsmenu gegeten, met bijpassende wijnen. Kwaliteit van het eten was zeer goed. De tijd tussen de gangen was echter te lang, 3 uur voor 3 gangen is wat overdreven.
Maar heerlijk gegeten, dat moet gezegd.

ET op 10 november 2019

"Zala's blijft verrassend goed"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Opnieuw bij Zala's gegeten en wederom genoten van originele gerechten in smaak en samenstelling.

N.M.M. van Eck op 03 november 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige inrichting, vriendelijke ober die wat moeilijk te verstaan was. Het eten was mooi opgemaakt, originele gerechten en heerlijk. Goede wijn! Wel hielden ze wat weinig in de gaten of ze je nog van drinken konden voorzien en had de tijd tussen voor- en hoofdgerecht iets korter gemogen. Het werd toen net iets drukker in het restaurant, wat hier mogelijk invloed op had. Positieve ervaring en ik ga graag nog eens terug!

Janneke op 09 oktober 2019

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten alleen de communicatie was een beetje vaag. Ik vroeg om een wijnkaart maar die kreeg ik niet, toen maar op hun aanbeveling passende wijn gevraagd, maar dan heb je dus geen idee wat je betaalt. Ik had liever iets meer uitleg gehad, bijvoorbeeld een passend wijnarrangement met een vaste prijs of een wijnkaart om van te kiezen. Dan weet je ook wat je kunt verwachten qua kosten.

PS op 07 oktober 2019

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Ik heb hier eerder gegeten maar helaas viel het deze keer wat tegen. We waren hier met de restaurantweek en kregen een 3 gangen verrassingsmenu. De gerechten zijn mooi opgemaakt en goed van smaak. Hoofdgerecht was echter lauw. Tussen de gangendoor moesten we erg lang wachten. Bij het opdienen van het hoofdgerecht werd niet opgemerkt dat onze glazen leeg waren dus vroegen we zelf om nog een glas wijn. Er zou iemand komen maar toen het hoofdgerecht al op was hadden we nog steeds geen wijn gezien. Toen deze uiteindelijk alsnog kwam hebben we bedankt. We gingen ondertussen al aan het nagerecht beginnen....Bij het afrekenen werd een excuus gemaakt en ter compensatie hoefden we de fles water niet te betalen. Persoonlijk had ik liever gehad dat ze direct op onze klacht hadden ingespeeld door bv een kop koffie van het huis aan te bieden.
Als de bediening wat opmerkzamer wordt en probeert wat meer echt contact te maken met de gasten hebben de gasten een prima avond denk ik. Ze doen nu hun werk en zijn correct maar echt niet meer dan dat en dat is jammer.

Nicole Schuringa op 06 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Trans 7 3512 JJ Utrecht

Over Zala's

Zala’s, voorheen bekend als Lokaal Negen, staat voor Puur en Mooi. Bij Zala’s willen ze hun gasten een exclusieve ervaring geven van een warme sfeer en een moderne Franse keuken.

Bij Zala’s wordt uitsluitend gewerkt met verse en pure producten van hoge kwaliteit. Hiermee creëert de chef niet alleen de beste smaak combinaties, maar verrast hij ook met creatieve presentaties.

De gastvrijheid zit in het bloed van eigenaar Shafiqie Rahamnazai en samen met zijn team, waaronder Sous-Chef Alessio Porritto en Assistent Sous-Chef Bouwe Hillen, willen ze je bij Zala’s door middel van wijn en spijs een memorable avond geven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden