Ciel Bleu**

Frans | €€€
9,5 (8 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 8 mensen zeggen over Ciel Bleu**

9.5 Gebaseerd op 8 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Eindelijk dan bij Ciel Bleu kunnen eten, in het kader van Dining with the Stars.
Mooi en vaak bijzonder (bijv. met metallic laagje) opgemaakte gerechten die alle daarmee gewekte verwachtingen meer dan waarmaken. Vaak klassieke combinaties die dan toch weer anders dan anders bereid zijn en daarmee steeds verrassen....

Lees hele review

Eindelijk dan bij Ciel Bleu kunnen eten, in het kader van Dining with the Stars.
Mooi en vaak bijzonder (bijv. met metallic laagje) opgemaakte gerechten die alle daarmee gewekte verwachtingen meer dan waarmaken. Vaak klassieke combinaties die dan toch weer anders dan anders bereid zijn en daarmee steeds verrassen.
Bediening is keurig én toch ontspannen, zeker niet stijfjes of afstandelijk zoals soms wel op dit niveau.
Uitstekend wijnarrangement, voor mij met witte wijn ipv rood bij het hoofdgerecht Deze wijn werd zo enthousiast gebracht (haast geknuffeld -)) dat het niets anders kon zijn dan een prima vervanger. Ook de ijswijn die we na afloop aangeraden kregen was heerlijk.
Enige minpunt van deze avond is dan ook níet aan Ciel Bleu te wijten maar aan een andere gast die zijn kritiek langdurig en luid bleef herhalen. De botte woordkeuze en vooral het volume daarvan maakte het voor mij en mijn tafelgenoot onmogelijk ons gesprek voort te zetten. Ondanks een meer dan riant aanbod van Ciel Bleu en inmenging van onze kant bleef deze gast doorgaan zijn standpunt op te dringen, een vervelende afsluiting van een verder perfecte avond. (Overigens was deze kritiek in onze ogen wel te begrijpen maar geheel onterecht.)
Voor ons is Ciel Bleu iig wél een aanrader en we hopen hier in de toekomst vaker te komen.
Bedankt team van Ciel Bleu voor een geweldige avond!

C L op 08 november 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wat een ontzettend indrukwekkend restaurant ervaring! Gastvrij ontvangen door wat later bleek de sommelier. Barretje overgeslagen, volgende keer weer! Meteen aan tafel voor een glaasje bubbels. Overheerlijk gedineerd, de vijf gangetjes waren stuk voor stuk pareltjes van de hoogste plank! Waar kun je in Amsterdam en ...

Lees hele review

Wat een ontzettend indrukwekkend restaurant ervaring! Gastvrij ontvangen door wat later bleek de sommelier. Barretje overgeslagen, volgende keer weer! Meteen aan tafel voor een glaasje bubbels. Overheerlijk gedineerd, de vijf gangetjes waren stuk voor stuk pareltjes van de hoogste plank! Waar kun je in Amsterdam en wijde omstreken nog zo goed eten om maar van het uitzicht te zwijgen! Wijn arrangement goed uitgelecht en perfect passend.. Kortom, wij komen terug! Nogmaals dank voor een fantastische avond!

Sophie Olivia Melier op 06 november 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

11 oktober mijn verjaardag gevierd bij CB.Wat een feest. Prachtige tafel bij het raam,heel attente mensen aan tafel en over het eten raak ik niet uitgesproken. Wat ongeloofelijk.Elk gerecht was een schilderij en de smaken, subliem.Over de wijnen niets anders dan top.het kadootje met een tekst en handtekening van de ...

Lees hele review

11 oktober mijn verjaardag gevierd bij CB.Wat een feest. Prachtige tafel bij het raam,heel attente mensen aan tafel en over het eten raak ik niet uitgesproken. Wat ongeloofelijk.Elk gerecht was een schilderij en de smaken, subliem.Over de wijnen niets anders dan top.het kadootje met een tekst en handtekening van de chef maakte dat deze avond in de geschiedenisboeken gaat.Dank geweldig team van Ciel Bleu!!tot ziens.

Karin Heugen op 13 oktober 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ciel Bleu**

Keuken: Frans

Restaurant Ciel Bleu bevindt zich op de 23ste etage van Hotel Okura Amsterdam. Een van de meest bijzondere eetgelegenheden in Amsterdam.

Het met twee Michelin sterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant biedt, net als de aangrenzende Champagne en Cocktailbar Twenty Third, een panoramisch uitzicht over het centrum van Amsterdam. 

Het luxueuze interieur en het uitzicht zorgen in combinatie met persoonlijk gastheerschap voor een luxe, warme en moderne uitstraling.


Een ambiance die aansluit bij de bereidingswijze en presentatie van de gerechten uit de eigenzinnige Franse keuken van sterrenchef Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. De professionaliteit van de sommelier en de nauwe samenwerking met de chef zorgen voor een optimale harmonie tussen wijn en spijs.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden