Knife fork icon red

Hugh Rotterdam

8,1 (36 reviews)

Wat 36 mensen zeggen over Hugh Rotterdam

8.1
(36 reviews)
Eten
8.0
Service
8.4
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Anders dineren"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten goede service leuke ontspannen sfeer met aandacht voor eten. Miste alleen wat groente.Verder alles dik in orde.

Mirjam op 07 oktober 2018

"Lunch 4 2"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Wij hebben al diverse keren bij Hugh geluncht en gedineerd en deze lunch was weer top. Het is ook prettig dat je 2 opties hebt bij de keuze van het voor - en hoofdgerecht. Lekker wijntje erbij, lekker dessert, wij hebben weer genoten. Alleen vind ik het wel jammer dat er geen champagne per glas meer te bestellen is....

Lees hele review

Wij hebben al diverse keren bij Hugh geluncht en gedineerd en deze lunch was weer top. Het is ook prettig dat je 2 opties hebt bij de keuze van het voor - en hoofdgerecht. Lekker wijntje erbij, lekker dessert, wij hebben weer genoten. Alleen vind ik het wel jammer dat er geen champagne per glas meer te bestellen is. Vriendelijke attente bediening en het is ook prettig als je herkend wordt, aangezien wij meerdere keren zijn geweest. Wij komen zeker weer terug.

Glenda op 03 oktober 2018

"Te weinig..."
6.3 Keuken 4 | Service 10 | Sfeer 5

Hartelijk ontvangen. We konden met zijn 4en aan een tafel plaats nemen waar er 2 personen aan de lange zijde en 2 aan de beide koppen van de tafel konden zitten, wat niet zo fijn praten was. Tevens ging de muziek steeds harder waardoor de communicatie bijna niet meer mogelijk was. We werden op de hoogte gesteld dat...

Lees hele review

Hartelijk ontvangen. We konden met zijn 4en aan een tafel plaats nemen waar er 2 personen aan de lange zijde en 2 aan de beide koppen van de tafel konden zitten, wat niet zo fijn praten was. Tevens ging de muziek steeds harder waardoor de communicatie bijna niet meer mogelijk was. We werden op de hoogte gesteld dat het een voor-, hoofd- en nagerecht zou zijn met proeverijtjes van de chef die gedeeld konden worden. Het voorgerecht was heerlijk. Maar het hoofdgerecht viel qua smaak en hoeveelheid erg tegen. We zaten elkaar aan te kijken wie wat zou nemen. Gelukkig werd er friet bij geserveerd. Het nagerecht was lekker maar wederom erg weinig. Voor ons geen herhaling...

Belt op 30 september 2018

6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Voor de 3e keer daar.gegeten. de allereerste keer was het lekkerst en gezelligst. De.2e.keer viel het eten wat.tegen en afgelopen week hebben we besloten om er niet weer te gaan eten. Eten was middelmatig, bediening keek ons steeds over het hoofd en het duurde allemaal erg lang.

Hktb op 20 mei 2018

"Super"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een gezellige avond bij HUGH, prima ontvangst en een super Taste of Hugh 3 -gangen maaltje. er mankeerde werkelijk niets aan. Bediening met verstand van zaken en een lekker muziekje erbij. Hier komen we terug.

Hans op 17 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kruiskade 15 3012 EE Rotterdam

Over Hugh Rotterdam

In het bruisende stadscentrum van Rotterdam vind je HUGH, een cocktail club gesitueerd in het Hilton Hotel. Dit is dé perfecte plek in Rotterdam om te eten, te drinken en te socializen!

Het unieke interieur van HUGH is een bijzondere afspiegeling van het prachtige Rotterdam. Het menu dat HUGH aanbiedt is geschikt voor lunch, brunch, diner en dessert. Alle keuzes op de gevarieerde menukaart kunnen de hele dag door besteld worden.

Kom, voel je welkom en laat je verrassen door de geweldige atmosferen van HUGH!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden