Knife fork icon red

Wolf Atelier

€ 69,-

Gastronomische reis van 15-gangen tasting menu

Deal
Gastronomische reis van 15-gangen tasting menu
€ 69,-

Bij Wolf Atelier wil Michael Wolf al zijn gasten de perfecte middag of avond voorschotelen. Niet alleen op het bord, maar ook in de service, sfeer en de muziek. Het belang van gastvrijheid, evenals het moderne maar warme interieur van Wolf Atelier, is geinspireerd op Michael's geboorteland Oostenrijk.

Michael Wolf wil al zijn gasten een op-maat-gemaakte middag of avond bezorgen. Exclusief via DiningCity kan je nu genieten van het geweldige 15-gangen tasting menu, een innovatie culinaire reis!

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 01 juni 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Wolf Atelier

8.8
(123 reviews)
Eten
9.3
Service
8.6
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Super gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Aanrader, verbaasd met eigenlijk dat zij meedoen met de restaurant diner cheque maar zo wel toegankelijker voor meer mensen

Rens op 13 april 2019

"Top"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Moet je echt proberen. Wij kwamen voor de 15 gangen, was echt geen overdaad . Je geniet van elk gerecht. Heerlijk.

Elles Terra op 02 april 2019

4.0 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 6

We were very much looking forward to it, but the dinner was nothing short of a disaster. The service was the worst I've experienced in Amsterdam, and our request to accommodate our need to leave early for a show received a nod, but zero follow-up. Throughout the evening, the service was disappointing to say the least, but we were hoping the food would make up for it. For the most part, the food was okay, but not mind-blowing - definitely nothing that would justify the cost and the faux-Michelin atmosphere the restaurant tries to create. When the mains arrived, however, we found a living worm (!) in one of them. The server took the dish away, and only a couple of minutes later apologized. We were hoping for some compensation, but none arrived, and the dish was still included in our bill. Only after we complained, the cost of one main dish was deducted. Such a deduction was not enough to compensate appropriately for the disgusting experience, disappointment and aggravation.
I discourage anyone who thinks of going here.

Ruth op 29 maart 2019

"Aanrader! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een fijne ambiance! Afwisselend en verrassend menu en de bediening is vriendelijk en oplettend. Aanrader!

Mirjanne van Meijel op 29 maart 2019

"Amazing food"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Everything went well! Great service, food and atmosphere!

Livia op 27 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Westerdoksplein 20-brug 1013 AZ Amsterdam

Over Wolf Atelier

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden