Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch
€ 69,-
Wolf Atelier biedt momenteel een speciale deal aan met een culinaire 5-gangen gault&millau lunch. Geniet nu van de unieke ervaring bij Wolf Atelier en laat je verwennen tijdens deze voordelige culinaire 5-gangen gault&millau lunch.
Reserveer vandaag nog jouw tafel bij Wolf Atelier!
Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Geef deze dan zeker door bij het maken van je reservering, zodat het restaurant hier rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal beschikbare tafels is beperkt, dus reserveer snel.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 juni 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
15-gangen Tasting menu
€ 105,-
Wolf Atelier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 15-gangen tasting menu. Ontdek Wolf Atelier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 15-gangen tasting menu.
Reserveer nu jouw tafel bij Wolf Atelier!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 juni 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 349 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gisteravond een super gezellige avond gehad bij Wolf attelier .
Bediening is leuk efficient en Top
Als je lekker en goed wilt eten zeker een aanrader, ik heb hier nu twee keer gegeten een keer a la carte en een keer all in dinner en allebei de keren heerlijk gegeten..
Prijs kwaliteit is goed produckten zijn ver...
Gisteravond een super gezellige avond gehad bij Wolf attelier .
Bediening is leuk efficient en Top
Als je lekker en goed wilt eten zeker een aanrader, ik heb hier nu twee keer gegeten een keer a la carte en een keer all in dinner en allebei de keren heerlijk gegeten..
Prijs kwaliteit is goed produckten zijn vers en de locatie is perfect.
Bedienig van Wolf attelier bedankt voor de gezellige avond.
Wij hebben al enige ervaring met de betere restaurants, maar deze is zeker een van de beste tot nu toe! De prijs via Diningcity was 85€ p.p dit met aangepaste wijnen. In deze prijs zat alles inbegrepen, zowel water als koffie! Het eten was perfect! zeer lekker en zeker genoeg! De sfeer van het restaurant paste perfect bij het concept! Wij gaan zeker terug! Dit is echt de moeite!
Prachtige zaak op een unieke locatie. Maar wat het meeste opvalt is de verfijnde gerechten. De ceviche van Argentijnse Gamba is heerlijk verfrissend met mooie bittere kruidjes met een mooie romige creme van jalapeno. De gebrande Zeebaars is ook weer prachtig in balans met een subtiel, maar onmisbare ondertoon van bb...
Lees hele reviewPrachtige zaak op een unieke locatie. Maar wat het meeste opvalt is de verfijnde gerechten. De ceviche van Argentijnse Gamba is heerlijk verfrissend met mooie bittere kruidjes met een mooie romige creme van jalapeno. De gebrande Zeebaars is ook weer prachtig in balans met een subtiel, maar onmisbare ondertoon van bbq. De Entrecote ligt op een bedje van chorizo en komt met een mayonaise van zwarte olijven. Weer een succesvolle combinatie die net dat beetje extra pit geeft. De chocolade met Tonkabonen is een waardige afsluiter. De bonbon met een vulling van tonkabonen is echt hemels. Al met al een absolute aanrader en een aanwinst in de goed bezette Amsterdamse culinaire wereld.
Prachtige zaak op unieke locatie. Maar wat vooral opvalt is dat de gerechten verfijnd zijn en er goed over nagedacht is. De
Een geweldig all inclusive verrassingsmenu gegeten met vrienden. Goede prijs-kwaliteit verhouding, het eten is bijzonder smaakvol.
De houten doos met water, pepermunt en een doekje om de handen schoon te maken is een leuke gimmick. De bediening was vlot en gezellig. De ambiance en locatie en zijn top!
Je kunt...
Lees hele reviewEen geweldig all inclusive verrassingsmenu gegeten met vrienden. Goede prijs-kwaliteit verhouding, het eten is bijzonder smaakvol.
De houten doos met water, pepermunt en een doekje om de handen schoon te maken is een leuke gimmick. De bediening was vlot en gezellig. De ambiance en locatie en zijn top!
Je kunt wel merken dat de chef in sterrenrestaurants heeft gekookt, dit kan niet lang meer duren.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’