Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
15-gangen Tasting menu
€ 99,-
Wolf Atelier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 15-gangen tasting menu. Ontdek Wolf Atelier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 15-gangen tasting menu.
Reserveer nu jouw tafel bij Wolf Atelier!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 310 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Genoten van de vrijblijvende ambiance, culinaire verrassingen, verrassende wijnen en vriendelijk personeel. Het was niet onze eerste x en zeker niet onze laatste x dat we hier zijn geweest. Complimenten voor het hele Wolf team!
Supermooie locatie
Verrassende welkomst met de box.
Het eten is fantastisch, uitgebalanceerde smaken wat heel erg goed macht met elkaar. Het 15 gangen diner is een echte aanrader.
We kozen voor het 15 gangen menu en de een was nog smakelijker dan de ander.
Geweldig verrassende smaakcombinaties . De locatie is natuurlijk ongekend en de gemoedelijke sfeer maakt het af.
De service is geweldig. We kunnen alleen maar complimenten maken en snel weer eens terugkomen.
Echt genoten van het 15 gangen verrassings diner. Elk gerecht was top
Wij hadden het 15-gangen menu en wij waren zeer verrast door de enorme veelzijdigheid van de smaken en gerechten. De bediening was informeel en prettig. Het restaurant was vol, maar niet te druk. Wij zouden dit restaurant aan iedereen die van goed dineren houdt zeker aanraden!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’