Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Wolf Atelier

Frans | €€€
9,0 (242 reviews)
96% aanbevolen

15-gangen Tasting menu € 85,-

Wolf Atelier

Frans | €€€
9,0 (242 reviews)
96% aanbevolen

15-gangen Tasting menu € 85,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
15-gangen Tasting menu
€ 85,-

Wolf Atelier behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!

Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Wolf Atelier serveert een fantastische 15-gangen Tasting menu voor slechts € 85,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Wolf Atelier tot de top van Nederland behoort.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 242 mensen zeggen over Wolf Atelier

9.0 Gebaseerd op 242 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top restaurant met top bediening! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

15 gangen lang absoluut geweldig! Hoog kwaliteitsniveau, prachtig opgemaakte gerechten, elke gang een ander servies, in één woord: top!

Natalie Wiringa op 17 juli 2022
Geverifiëerd

"Mooie ambiance, gastvrije vriendelijke bediening en fantastisch eten. "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wolfs Atelier raad ik iedereen aan die een avond wil genieten van tongstrelende gerechten en vriendelijk, correct personeel. Dat laatste kom je helaas nog weinig tegen. Bovendien heeft dit alles een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Wij komen zeker terug.

Dimitrarara op 13 juni 2022
Geverifiëerd

"Voor herhaling vatbaar"
8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

We hebben werkelijk heerlijk gegeten en de service was erg goed. Wel twee puntjes van kritiek: de akoestiek is slecht. En omdat de tafeltjes best breed zijn, zit je relatief ver van elkaar af en we hadden soms echt moeite elkaar te verstaan. Misschien ergens een grote plant plaatsen ofzo? Of van dat dempende spul on...

Lees hele review

We hebben werkelijk heerlijk gegeten en de service was erg goed. Wel twee puntjes van kritiek: de akoestiek is slecht. En omdat de tafeltjes best breed zijn, zit je relatief ver van elkaar af en we hadden soms echt moeite elkaar te verstaan. Misschien ergens een grote plant plaatsen ofzo? Of van dat dempende spul onder de tafeltjes doen? En we hadden het 15 gangen menu en het tempo was echt veel te laag. We waren er al vroeg en hadden na 3 uur aan tafel te hebben gezeten pas de helft van de gangen gegeten. Ik verwacht heus een avondvullend programma met zoveel gangen, maar als je om 18u komt, verwacht je wel dat je om 23u bent uitgegeten (qua menu). Wij waren pas tegen 2345u klaar en waren toen echt te moe om nog thee/koffie te nemen (we moesten ook werken de volgende dat). Dat was jammer. Verder zeker voor herhaling vatbaar!

SRB op 19 mei 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Uitstekende service van fantastisch eten . Spannende ingrediënten en wijn-spijs combinaties maken het 15 gangen menu onwijs leuk en lekker.

Teus Jansma op 13 mei 2022
Geverifiëerd

"Geweldig!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt top ervaring

Laureline Klijnsma op 12 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wolf Atelier

Keuken: Frans

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden