Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
5-gangen Chef's lunch
€ 54,95
Wolf Atelier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen chef's lunch. Ontdek Wolf Atelier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen chef's lunch.
Reserveer nu jouw tafel bij Wolf Atelier!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 maart 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
15-gangen Tasting menu
€ 99,-
Wolf Atelier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 15-gangen tasting menu. Ontdek Wolf Atelier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 15-gangen tasting menu.
Reserveer nu jouw tafel bij Wolf Atelier!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
5-gangen Chef's diner
€ 64,95
Wolf Atelier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen chef's diner. Ontdek Wolf Atelier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen chef's diner.
Reserveer nu jouw tafel bij Wolf Atelier!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 maart 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 303 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Beter dan de meeste restaurants met een michelin ster waar ik ben geweest. Aanrader.
Geweldige smaaksensaties in het hele palet van de 15-gangen reis. Heel veel aandacht voor de uitleg en een mooi evaluatie formulier wat je tijdens de reis mag invullen.
Bij binnenkomst werden we meteen al hartelijk ontvangen en begeleid naar ons tafel bij de open keuken wat we als voorkeur hadden opgegeven. Het 15 gangen diner was perfect, alles smaakte heerlijk. Ook werd er rekening gehouden met de schaaldierenallergie. Kortom, wij komen zeker terug!
Wij hadden een 15 gangen diner. Waren alleen kleine gerechten Beter als er ook een heel gerecht bij had gezeten Teveel dezelfde smaak in onze beleving Zag er wel erg mooi uit
We hebben een hele fijne avond gehad. Heerlijk gegeten en goede wijnen gedronken. Vooral onzettend fijn personeel, die meedenkt over wijnkeuzes en er alles aan doet om je een fijne avond te bezorgen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’