Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Supper Restaurant (Supperclub)

Modern | €€
8,6 (109 reviews)
95% aanbevolen

Supper Restaurant (Supperclub)

Modern | €€
8,6 (109 reviews)
95% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 109 mensen zeggen over Supper Restaurant (Supperclub)

8.6 Gebaseerd op 109 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gezellig avondje uit "
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Het eten viel een beetje tegen, maar de entertainment er omheen maakte het weer goed.

Erwin Bleumink op 18 september 2022
Geverifiëerd

"Super club!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Top avond gehad. Leuke sfeer!

Aqua op 17 september 2022
Geverifiëerd

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg lekker en goed. Vooral de dinerbeleving in het restaurant is erg tof.

Floor op 31 juli 2022
Geverifiëerd

"Overall een leuke ervaring"
8.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 9

Dinner op ligbank met performance. Even wennen in het begin, en kan zeker nog beter qua organisatie, maar overall een erg leuke ervaring

Henk op 01 juli 2022
Geverifiëerd

"Verschrikkelijk"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Wij hadden een reservering met 4 personen en kregen een miniscule tafel op een sofa, dit was evenveel ruimte als anderen voor 2 personen kregen. Het “menu” bestond uit mini gerechten zoals een enkele champignon met wat kaas. Het hoofdgerecht was een totaal doorbakken en dus super taaie biefstuk voor de niet-vegans e...

Lees hele review

Wij hadden een reservering met 4 personen en kregen een miniscule tafel op een sofa, dit was evenveel ruimte als anderen voor 2 personen kregen. Het “menu” bestond uit mini gerechten zoals een enkele champignon met wat kaas. Het hoofdgerecht was een totaal doorbakken en dus super taaie biefstuk voor de niet-vegans en een extreem zoute burger voor de vegans. De muziek stond knetterhard waardoor je elkaar niet kon verstaan, het entertainment kwam niet goed van de vloer omdat iedereen er super verveeld bij zat. Je krijgt de rekening nog voor het dessert. Een hele teleurstellende avond, voor deze prijs mag je meer verwachten. We komen zeker niet meer terug!

TD op 18 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Supper Restaurant (Supperclub)

Keuken: Modern

Supperclub is meer dan een restaurant: een gallery, een club en een bar, het is het allemaal ineen! Het is een ontmoetingspunt waar gelijkgestemden elkaar vinden en aan het einde van de nacht met een verhaal naar huis gaan.

Supperclub brengt een avond vol spektakel. Van prikkelende food concepten, vernieuwende DJ’s en spraakmakende performances, tot aan kunstzinnige visuals. Iedereen speelt hier een rol en vult gedurende de avond gezamenlijk het witte decor, wat dient als een blank canvas.

Supperclub biedt met haar diners de gelegenheid deze artistieke synergie te onderzoeken en alle zintuigen te prikkelen. Kijk, ruik, hoor en proef Supperclub zoals je nergens anders ervaart!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden