Proeverij de Azijnmakerij

8,5 (54 reviews)
85%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 54 mensen zeggen over Proeverij de Azijnmakerij

8.5 Gebaseerd op 54 reviews. 85% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten

Leo op 23 maart 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker eten en goede bediening. Toiletten beetje achterhaald, maar dat hoort eigenlijk bij de sfeer en het gebouw.

ICT'er op 23 maart 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Laat je culinair verrassen door het driegangenmenu.

Steven op 20 maart 2022
Geverifiëerd
Frans heeft gereageerd op 21 maart 2022

Beste Steven, wat fijn om te lezen dat jullie bezoek aan Proeverij de Azijnmakerij zo goed is bevallen. Wij vonden het leuk om jullie te gast te hebben. Graag tot een volgende keer.


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prima plek om te vertoeven

Marja van Gestel op 06 maart 2022
Geverifiëerd
Frans heeft gereageerd op 21 maart 2022

Beste Marja, wat fijn om te lezen dat jullie bezoek aan Proeverij de Azijnmakerij zo goed is bevallen. Wij vonden het leuk om jullie te gast te hebben. Graag tot een volgende keer.


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en gedronken in een sfeervolle setting.

Fred op 02 maart 2022
Geverifiëerd
Frans heeft gereageerd op 21 maart 2022

Beste Fred, wat fijn om te lezen dat jullie bezoek aan Proeverij de Azijnmakerij zo goed is bevallen. Wij vonden het leuk om jullie te gast te hebben. Graag tot een volgende keer.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Toon telefoonnummer

Over Proeverij de Azijnmakerij

In een prachtig voormalige azijnmakerij in het gezellige Zeist is nu restaurant Proeverij de Azijnmakerij gevestigd. Het keukenteam bereidt overheerlijke gerechten van verse ingrediënten. De inspiratie voor alle fenomenale gerechten wordt vanuit de hele wereld gehaald wat zorgt voor fantastische smaakcombinaties. Dankzij het vriendelijke bedienend personeel en de ongedwongen sfeer in combinatie met de culinaire gerechten is elk bezoek aan restaurant Proeverij de Azijnmakerij een uitzonderlijke ervaring.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden