Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Proeverij de Azijnmakerij

8.4
(9 reviews)
Eten
8.0
Service
9.2
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Teleurstellend"
4.0 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 4

De entree is wat verwarrend, geen personeel om je te ontvangen. De ruimte waar we zaten is eenvoudig zonder al teveel sfeer. Het voorgerecht linzen, een zeer klein stukje vis met waterkers in een lauwwarm badje was niet bijzonder. Het hoofdgerecht werd koud opgediend. We hadden zicht op de keuken, maar zagen geen activiteiten die op koken leken. Het koude gerecht werd gewoon in een oven/magnetron opgewarmd. Het was een bavette van 3 stukjes vlees van 4x4 cm, een rondje aardappel gratine met een klein stronkje grijs gekookte witlof, aardappelpuree slap en zonder smaak. Het nagerecht was een chocoladetaartje met en klein bolletje vanille ijs, half gesmolten. Het hele menu zag er uit alsof het klaar stond en alleen maar opgewarmd hoefde te worden. Absoluut geen €28,50 waard. Een grote teleurstelling. Bij het nagerecht werd de muziek veel te hard aangezet en het personeel ging opruimen en schoonmaken. Was het de bedoeling dat we weggingen?
Het idee van de restaurantweek, ergens gaan eten voor een aantrekkelijke prijs, is hier niet van toepassing.

Marja op 28 maart 2019

"Genoten "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het was heerlijk ontspannen en verrassend. Vriendelijke bediening en lekker eten.

Bas en Jennifer op 28 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben hier op vrijdagavond 22 maart gegeten. Het was een drukke avond, dus het duurde wel even voor het eten op tafel kwam. Maar het eten was lekker en de sfeer in het restaurant was prima, en het was ook wel fijn om gewoon rustig te kunnen zitten. Dus wat ons betreft een dikke negen!

Nicoline op 23 maart 2019

"Heerlijk gegeten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk en de groenten mooi vers met een bite. Prettige bediening met kennis van goede bijpassende wijnen.
Een aanrader.

Francine op 16 maart 2019

6.0 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 6

Jammer dat de ze de groenten opgewarmd hadden in de heteluchtoven .
Iets te hard.
Daarom was het aangebrand en dat rook je ook .
Wij hadden meer versheid verwacht.

Bert Pouwelse op 10 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Maurikstraat 20 3701 HC Zeist

Over Proeverij de Azijnmakerij

In het monumentale pand van wat vroeger een azijnmakerij was, is nu de keuken het kloppend hart van Proeverij de Azijnmakerij. De geschiedenis is zichtbaar bewaard gebleven.

Door de open keuken kun je mee kijken hoe de chef je eten maakt met pure ingrediënten. Proeverij de Azijnmakerij kookt om je blij te maken en haalt haar inspiratie daarvoor vanuit de hele wereld. Moderne gerechten geïnspireerd door al het lekkere wat verkrijgbaar.

Wat bij jou op tafel komt wordt door hen gemaakt zonder gebruik van half- of kant en klare producten. Dat is precies waar Proeverij De Azijnmakerij zich in onderscheidt, goed en ambitieus koken met lol.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden