Knife fork icon red

The French Connection

€ 37,50

Schitterend 5-gangen menu

Deal
Schitterend 5-gangen menu
€ 37,50

Restaurant The French Connection is gelegen aan het Singel in Amsterdam, in het sfeervolle souterrain van het monumentale pand 'Odeon'. De kaart bestaat uit Franse gerechten met een variatie tussen vlees- en visgerechten en komen uit verschillende culinaire regio’s van Frankrijk.


Jezelf verwennen met een 5-gangendiner aan de Amsterdamse grachten? 


Reserveer nu snel via Diningcity en geniet bij restaurant The French Connection van een Frans 5 gangen diner voor maar € 37,50.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over The French Connection

8.9
(31 reviews)
Eten
9.1
Service
8.7
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"absolutely wonderful"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Had a 7-course dinner that was brilliant. The food was Michelin star quality but it was recognizable what you eat (instead of eating just foam). The place was not stuffy and service was friendly and professional. In addition, fantastic wines that complemented the food. The most impressive Amsterdam food experience that we have had in a long time. Highly recommendable and will certainly go back.

Mari op 23 augustus 2016

"Aanrader!"
8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

We hebben gisteren met 8 personen gegeten. Ik had gevraagd naar een "private dining" mogelijkheid. We zaten rechtsachterin de hoek waar we onze privacy hadden maar toch niet helemaal afgezonderd waren, helemaal goed!

We dronken de Pinot Blanc wat een erg lekkere wijn bleek. We hebben het 7-gangen menu (via Dining City) genuttigd en werden aangenaam verrast. Mooie, verfijnde en verrassende combinaties. De porties precies goed waardoor we in staat waren alle 7 gangen tot en met de laatste hap met plezier op te eten.

De bediening was erg attent en speelde leuk in op de gelegenheid. Bedankt!

Kortom: Zeer geslaagde avond, super bediening en heerlijk eten. Aanrader!

Nicole op 15 juli 2016

"Mooie combinatie"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wij werden allerhartelijkst ontvangen en welkom geheten. Het restaurant is weliswaar een kelder, maar er zijn vier verschillende ‘zones’ waar je kunt zitten en allen zijn leuk ingericht. Wij kregen desgevraagd de wat romantische zitjes, gezellig samen in een hoekje op de bank.

We hadden het 7-gangen menu besteld en bij de uitleg daarvan liep het water al in onze mond. We kozen een fles rode wijn Beaurampart 2015 en dat was een prima wijn.

De gangen waren allen heerlijk, soms met een verrassing en veel stijlen door elkaar: van Mediterraan tot Aziatisch. Aan ons trokken o.a. voorbij paling, steak tartare, eend, bavette, soepje en ook lekkere groenten. Met 7 gangen net iets teveel om te onthouden en over te schrijven maar allen heerlijk en geen dissonanten. Bij sommige gerechten hadden de porties net even wat meer mogen zijn. Maar hierdoor zat je wel steeds reikhalzend uit te kijken naar de volgende gang.

De bediening was allervriendelijkst, correct en goed op elkaar ingespeeld. Uit enthousiasme spreken enkelen zo snel dat ze moeilijk te horen/volgen zijn. Maar omdat de meesten een vergelijkbaar menu eten kon je bij de uitleg van de buren afluisteren wat het ook alweer was.

Wel vonden wij de prijs aan de hoge kant met een tientje per gang. Wij maakten gebruik van een aanbieding en dat maakte het wat acceptabeler. De rekening was uiteindelijk toch € 165 voor 2 personen waarbij we geen gekke dingen hebben besteld en een goedkopere wijn dronken. Voor dat geld kun je echter in de regio Amsterdam ook bij een sterrenrestaurant terecht.

Al met al hebben wij genoten van de combinatie inrichting, menu en de bediening. Wij gaan hier nog wel eens een keer weer komen.

Jeroen op 04 juli 2016

"Heerlijk gegeten maar niet goedkoop"
7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Eten was verrassend en erg lekker. Bediening was zeer vriendelijk maar niet heel attent op lege glazen. Wijnkaart zeer overpriced, al hebben we heerlijke wijn gedronken. Voor het wijnarrangement is geen duidelijke vaste prijs. Rekening vond ik uiteindelijk best hoog voor het gebodene.

Amsterdammer op 22 juni 2016

"Aanrader! Goed eten in een fijne sfeer."
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben 7 gangen gegeten met bijpassend wijn arrangement. De gangen waren precies goed qua hoeveelheid. De verschillende wijnen vulde de ervaring perfect aan. Een echte aanrader als je een avond lang wil tafelen in romantische en relaxte sfeer.

De jongens van de bediening maakte de avond compleet.

Henk op 17 juni 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Singel 460 1017 AW Amsterdam

Over The French Connection

The French Connection is a cosy restaurant in the heart of Amsterdam. Situated in the basement of the monumental 'Odeon' building we are known for our passion for food,drinks and hospitality. We are currently working on the French Revolution! We transformed old school French Classic to modern dishes with international influences!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden