Knife fork icon red

The French Connection

€ 37,50

Schitterend 5-gangen menu

Deal
Schitterend 5-gangen menu
€ 37,50

Restaurant The French Connection is gelegen aan het Singel in Amsterdam, in het sfeervolle souterrain van het monumentale pand 'Odeon'. De kaart bestaat uit Franse gerechten met een variatie tussen vlees- en visgerechten en komen uit verschillende culinaire regio’s van Frankrijk.


Jezelf verwennen met een 5-gangendiner aan de Amsterdamse grachten? 


Reserveer nu snel via Diningcity en geniet bij restaurant The French Connection van een Frans 5 gangen diner voor maar € 37,50.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over The French Connection

8.9
(31 reviews)
Eten
9.1
Service
8.7
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"De bloem bij de bloemenmarkt"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Van buitenaf zou je niet zeggen dat het binnen zo gezellig is. Maar de verrassing begint al bij de eerste amuse en nadat we aanvankelijk in rap tempo amuse, brood en voorgerecht kregen, wordt het tempo wat rustiger en kunnen we met volle aandacht van het eten genieten. Wat opvalt is de oosterse invloeden met Franse basis. Dat zal de French connection wel zijn. Hoogtepunt van de avond voor mij de kabeljauw in een soort Tom kha kai achtige saus. Maar het kan ook het buikspek zijn. Alles is lekker. Bediening lekker los en goed geïnformeerd, vriendelijk...nou ja kortom een hele fijne ervaring.

Mathijs van soest op 10 februari 2018

"Heerlijk en mooi gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij waren er met 3 vriendinnen .. wat een smaakvolle avond hebben wij gehad .. echt ieder gerecht was een genot voor je mond en een plaatje voor je ogen .. geweldige avond gehad en Tim bedankt voor de goede bediening

Mirjam op 27 januari 2018

"Verrassend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zaterdag voor het eerst gegeten bij The French Connection Via Dinningcity.
6 gangendineetje voor een zeer acceptabele prijs. Prettige sfeer in het restaurant onder Odeon, jeugd sentiment. Wij waren verrast door de professionele en kundige bediening, mn de wijnkennis was voor Amsterdamse begrippen top. Bij navraag bleek het dan ook om zeer degelijk en breed opgeleide medewerkers te gaan, en dan nog eens bij niet de minste restaurants. Zeer sympathiek dat gekozen kon worden voor een half wijnarrangement ( halve glazen), waardoor het haalbaar was om bij elke gang een eigen wijn te drinken. Kortom in het brede aanbod van Amsterdam was The French Connection een prettige verrassing !

W van Oorschot op 17 december 2017

"Heerlijk!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Verrassende gerechten en combinaties van ingrediënten. Smaakexplosies waarbij alle smaakpapillen werden bediend.
Aangenaam professionele sommeliers die niet-voordehandliggende wijnen serveerden die perfect aansloten bij de gerechten. Topavond gehad!

Lennard Franken op 29 oktober 2017

"Leuke verrassing"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Prijs-kwaliteitverhouding goed, bijzondere gerechten

Eleonora op 01 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Singel 460 1017 AW Amsterdam

Over The French Connection

The French Connection is a cosy restaurant in the heart of Amsterdam. Situated in the basement of the monumental 'Odeon' building we are known for our passion for food,drinks and hospitality. We are currently working on the French Revolution! We transformed old school French Classic to modern dishes with international influences!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden