Knife fork icon red

Lars Amsterdam

9,5 (109 reviews)

Wat 109 mensen zeggen over Lars Amsterdam

9.5
(109 reviews)
Eten
9.6
Service
9.6
Sfeer
9.4
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Prachtig opgemaakte borden. Zeker voor herhaling vatbaar. Het schitterende uitzicht is een extraatje.

Willem-Jan Vreezen op 23 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Kennismaking met Lars was een super mooie avond. Met prachtig zonnig weer konden we buiten zitten, kijken op de bedrijvigheid van de haven. De vriendelijke gastvrouw maakte de sfeer heel aangenaam en Lars vertelde over de keuken, maar liet het menu een verrassing. En dat was super lekker en ook voor het oog echt moo...

Lees hele review

Kennismaking met Lars was een super mooie avond. Met prachtig zonnig weer konden we buiten zitten, kijken op de bedrijvigheid van de haven. De vriendelijke gastvrouw maakte de sfeer heel aangenaam en Lars vertelde over de keuken, maar liet het menu een verrassing. En dat was super lekker en ook voor het oog echt mooi. De wijnen pasten perfect bij de gerechten. Prijs kwaliteit staat in een goede balans. Echt een tip!

Stephan Cremer op 23 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Je voelt je als gast meteen na binnenkomst al thuis. Een warm welkom door zowel iemand van de bediening als Lars zelf. Verrassend menu en een heerlijk wijnarrangement. Een topavond gehad.

Bouke op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, fijne sfeer, vriendelijke bediening en alle tijd om rustig te tafelen. Komen zeker nog een keer terug!

R op 21 september 2020
Geverifiëerd

"zelden zo lekker gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond bij Lars mogen eten met mijn vriendin. We hadden een 6 gangen maal, maar inclusief de extra amuses zaten we uiteindelijk op 11 of zo. Bij binnenkomst welkom geheten door Lars zelf, dat voelde al heel welkom. Ik was met de auto, dus qua wijnen moest ik mij beperken tot 2 glaasjes, maar met de optie van h...

Lees hele review

Gisteravond bij Lars mogen eten met mijn vriendin. We hadden een 6 gangen maal, maar inclusief de extra amuses zaten we uiteindelijk op 11 of zo. Bij binnenkomst welkom geheten door Lars zelf, dat voelde al heel welkom. Ik was met de auto, dus qua wijnen moest ik mij beperken tot 2 glaasjes, maar met de optie van halve glazen kwam dat prima uit. Het eten was ontzettend lekker: de combinatie van smaken, maar ook de combinatie van 'mondgevoel' (zacht, knapperig) was verbluffend. Elk gerecht was super! De bediening was ook heel open en vriendelijk; de gerechten werden allemaal keurig uitgelegd. Al met al een super avond met super gerechten. Ik wil hier zeker nog een keer terug!

Small 240600b1f8 Small 03f2a2abd0
Mark op 20 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Danzigerkade 179 1013 AP Amsterdam

Over Lars Amsterdam

Een horecaconcept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers, dat is Lars Amsterdam. Dit creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel **. Zij creëerden samen een restaurant waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten. Een huiskamer restaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam.

Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop.

Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. Het allergrootste compliment is toch wel wanneer gasten zeggen dat ze zich echt thuis voelen in het restaurant.

Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden