Knife fork icon red

Lars Amsterdam

€ 83,-

Subliem 7-gangen Luxe menu inclusief 4 amuses

Lars Amsterdam

9,5 (78 reviews)

Subliem 7-gangen Luxe menu inclusief 4 amuses € 83,-

Reserveer een tafel

Deal
Subliem 7-gangen Luxe menu inclusief 4 amuses
€ 83,-

Restaurant Lars is een van de meest veel belovende eettempels van Amsterdam. Het restaurant ligt op een prachtige plek, de kop van de nieuwe Houthavens. In deze creatieve uithoek van Amsterdam wordt ook innovatief gekookt door chef Lars Scharp en zijn keukenteam. Samen bereiden zij een grote verscheidenheid aan verrassende en culinaire gerechten.

Wil jij de creativiteit van Lars zelf proeven? Reserveer dan nu het sublieme 7-gangen Luxe menu inclusief 4 amuses voor slechts € 83,-.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Excellent 5-gangen menu inclusief 4 amuses
€ 65,-

Hoogwaardige producten gecombineerd met de allerbeste service, dat is de filosofie van restaurant Lars in Amsterdam. Het restaurant nodigt jou uit om te komen genieten van de meest verrassende gerechten. Het Lars-menu wisselt om de vijf weken, dus er is altijd wel weer iets nieuws te beleven in dit fantastische restaurant!

Nieuwsgierig? Aarzel dan niet langer, reserveer en kom lekker en voordelig genieten van het gastronomische 5-gangen menu inclusief 4 amuses voor slechts € 65,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 78 mensen zeggen over Lars Amsterdam

9.5
(78 reviews)
Eten
9.6
Service
9.6
Sfeer
9.3
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie locatie en uitzicht, prettige sfeer en akoestiek. Persoonlijk welkom door Lars. Erg leuke en professionele bediening. Heel erg goed eten en goed advies van de sommelier. Een absolute aanrader dus. Verbeterpuntje: vervang de kunstbloemen door echte....

Wijnand op 20 januari 2019

"Uitstekend van amuse tot dessert"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

De zaak was een beetje leeg op de winderige zondagavond dat wij er waren, maar de sfeer was gemoedelijk en relaxed. We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van alles wat voorbij kwam, ook de hoofdgerechten (waar de verrassendheid nog weleens wil inzakken) waren bijzonder en erg lekker. Punt van kritiek is wel d...

Lees hele review

De zaak was een beetje leeg op de winderige zondagavond dat wij er waren, maar de sfeer was gemoedelijk en relaxed. We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van alles wat voorbij kwam, ook de hoofdgerechten (waar de verrassendheid nog weleens wil inzakken) waren bijzonder en erg lekker. Punt van kritiek is wel de ingrediëntkeuze: paling is een sterk bedreigde vis en hoort wat mij betreft dus niet thuis in een restaurant als dit.

Vincent op 16 december 2018

"Het was weer lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Inmiddels 3 keer gegeten bij Lars in wisselende gezelschappen, 2 keer hebben we ons laten verrassen door de chef met het 6 gangen menu, 1 keer lunch met 4 gangen. Ik heb de kaart dus nog nooit gezien maar is vast reuze boeiend :-) Alle 3 de keren heerlijk gegeten in een ongedwongen omgeving met fijne bediening. Wijn...

Lees hele review

Inmiddels 3 keer gegeten bij Lars in wisselende gezelschappen, 2 keer hebben we ons laten verrassen door de chef met het 6 gangen menu, 1 keer lunch met 4 gangen. Ik heb de kaart dus nog nooit gezien maar is vast reuze boeiend :-) Alle 3 de keren heerlijk gegeten in een ongedwongen omgeving met fijne bediening. Wijn lekker.
En vooral dat meisje dat in de keuken werkt, is erg leuk en goed, ze kwam zelfs gerechtjes aan tafel serveren. Ik zou snel gaan voor ze een ster hebben en je maanden op de wachtlijst kunt staan.

Anne Moorrees op 12 december 2018

"Topper in Westelijk HAvengebied"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als je het eenmaal hebt gevonden dan is het werkelijk fantastisch. Heerlijk gegeten, vlotte en goede bediening. Eten is op sterrenniveau. Ga zeker bij Lars eten als je echt culinair verwend wilt worden.

Jiri Moonen op 10 december 2018

"Echt een aanrader!"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Zalig dineren met een persoonlijke touch, genietend van een fantastisch uitzicht.

Josta Bischoff Tulleken op 09 december 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Danzigerkade 179 1013 AP Amsterdam

Over Lars Amsterdam

Een horecaconcept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers, dat is Lars Amsterdam. Dit creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel **. Zij creëerden samen een restaurant waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten. Een huiskamer restaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam.

Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop.

Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. Het allergrootste compliment is toch wel wanneer gasten zeggen dat ze zich echt thuis voelen in het restaurant.

Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden