Lars Amsterdam*

Frans | €€€ | Menu
9,6 (121 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 121 mensen zeggen over Lars Amsterdam*

9.6 Gebaseerd op 121 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Explosie van smaken"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was waanzinnig lekker. Een explosie van smaken. Vanaf nu mijn favoriete sterrenrestaurant.

Ilse op 17 december 2023
Geverifiëerd

"Alles was perfect!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten bij Lars! Elk gerecht was ontzettend lekker! Ik ben zelf geen enorme visfan, maar alle gerechtjes zaten zo goed in elkaar dat ik van alles genoten heb. De sfeer is ook heel leuk en de bediening heel erg vriendelijk!

Melanie de Reus op 16 december 2023
Geverifiëerd

"Fantastische lunch"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Ik heb fantastisch gegeten bij Lars. Uitstekende gerechten met heerlijke smaken. Ronduit ik heb genoten, kom zeker terug.

Dick Stolp op 16 december 2023
Geverifiëerd

"Lars absolute aanrader!"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Fantastisch gegeten in schitterende omgeving. Zeer goed op elkaar ingespeeld personeel. Hard werken voor hen maar overduidelijk met veel plezier! Komen zeker terug; voor ons in de Houthaven op loopafstand!

Marlijn Booij-Tromp op 05 december 2023
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zaterdag 25 november zijn mijn vrouw, mijn dochter en haar vriend bij Lars Amsterdam gaan eten. Het was een zeer plezante ontdekking. Het eten was super! Eén tafelgast heeft lactose intolerantie en daar werd heel goed rekening mee gehouden. Wat mij nog meer is bijgebleven is de enthousiasme van de sommelier, wat een topper. Ik kan Lars aan iedereen aanbevelen.

Luiz Coelho op 04 december 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Lars Amsterdam*

Keuken: Frans

Een horecaconcept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers, dat is Lars Amsterdam. Dit creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel **. Zij creëerden samen een restaurant waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten. Een huiskamer restaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam.

Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop. Zo zijn ze gestart met een eigen stadstuin op het dak van het gebouw van ruim 400 vierkante meter. In de zomer zal deze in bloei staan en zullen met deze prachtige producten aan de slag gaan.

Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. Het allergrootste compliment is toch wel wanneer gasten zeggen dat ze zich echt thuis voelen in het restaurant.

Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden