Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 121 mensen zeggen over Lars Amsterdam*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, fijne bediening. Er wordt goed de tijd genomen tussen de gangen waardoor je de hele avond zoet bent zonder het gevoel te krijgen dat je lang aan het wachten bent. Leuk ook om in de keuken te kunnen kijken en een prachtig uitzicht op de haven. Wij komen zeker terug.
Heerlijk eten op een geweldige setting, met heel erg goed bijhorende wijnen. Er zijn nog wel wat dingen die beter kunnen, de heren in de bediening zijn heel erg vriendelijk en tonen blijk van kennis maar de avond zou een beetje vlotter mogen doorlopen (5 gangen diner duurde ongeveer 4.5u) waardoor je soms net te lan...
Lees hele reviewHeerlijk eten op een geweldige setting, met heel erg goed bijhorende wijnen. Er zijn nog wel wat dingen die beter kunnen, de heren in de bediening zijn heel erg vriendelijk en tonen blijk van kennis maar de avond zou een beetje vlotter mogen doorlopen (5 gangen diner duurde ongeveer 4.5u) waardoor je soms net te lang met alleen je glas water aan tafel zit. Wellicht dat het net wat drukker was door de restaurantweek en dat dat dit verklaarde. Overal gezien vonden we het alsnog een meer dan aan te raden ervaring.
Heerlijk. Iedere gang was weer een verrassing. Vriendelijk personeel. Mooie lokatie.
Heerlijk gegeten in een relaxte ambiance met zowel voor als na het eten een bezoek aan tafel van Lars, erg leuk!
Echt heerlijk gegeten. Persoonlijke aandacht is goed. Top restaurant! Ga hier allen zeker eten!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Lars Amsterdam*
Keuken: Frans
Een horecaconcept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers, dat is Lars Amsterdam. Dit creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel **. Zij creëerden samen een restaurant waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten. Een huiskamer restaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam.
Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop. Zo zijn ze gestart met een eigen stadstuin op het dak van het gebouw van ruim 400 vierkante meter. In de zomer zal deze in bloei staan en zullen met deze prachtige producten aan de slag gaan.
Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. Het allergrootste compliment is toch wel wanneer gasten zeggen dat ze zich echt thuis voelen in het restaurant.
Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!