Knife fork icon red

Villa Ruimzicht

9,0 (11 reviews)

Wat 11 mensen zeggen over Villa Ruimzicht

9.0
(11 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.5
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Uitstekend gegeten en geslapen. Een aanrader

Johnny op 20 december 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch verblijf, met mondstrelende gerechten.

Jeannet De Groot op 09 december 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

The cuisine is very sophisticated with unexpected pairings of flavors that are well executed.

Marie-Cécile op 25 augustus 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Gastvrije ontvangst. Mooie ruime kamer. Heerlijk eten en erg smakelijk ontbijt. Veel lokale producten!

Blackbird52 op 13 juli 2019
Geverifiëerd

"De omweg waard"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Als culinair verwende inwoner van Haarlem-Centrum - met alleen al drie Michelin * restaurants op drie minuten lopen van mijn huis - had ik afgelopen woensdag een prettig arrangement geboekt in Villa Ruimzicht in Doetinchem: kamer voor twee personen, 6-gangen diner en ontbijt. Met name het diner was uitzonderlijk goe...

Lees hele review

Als culinair verwende inwoner van Haarlem-Centrum - met alleen al drie Michelin * restaurants op drie minuten lopen van mijn huis - had ik afgelopen woensdag een prettig arrangement geboekt in Villa Ruimzicht in Doetinchem: kamer voor twee personen, 6-gangen diner en ontbijt. Met name het diner was uitzonderlijk goed; met gebruik van verse (streek)producten, kruiden en (eetbare) bloemen van eigen kweek. Met stuk voor stuk verrassende combinaties en mooie presentatie van iedere gang. De bevlogen jonge chef-kok Bjorn Massop - en mede-eigenaar van het hotel, zoals ik later begreep - presteerde het om een absoluut memorabel 'Sterren-waardig' diner te serveren. Voor mij de belangrijkste reden om Doetinchem vaker als primaire bestemming aan te doen. De signatuur van de chef-kok was ook tijdens het ontbijt merkbaar: een grote selectie van mooie producten.
Voor mij is Bjorn Massop de eerstvolgende kandidaat voor een Michelin ster notering.

Ruud Van der Neut op 15 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doetinchem e.o.

Ruimzichtlaan 150 7001 KG Doetinchem

Over Villa Ruimzicht

Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem zorgt met de triple AAA-visie van chef kok Bjorn Massop dat uw beleving voorop staat. Als aanhanger van `boer tot bord’- idee kookt Bjorn het liefst met producten van eigen (Achterhoekse) bodem. Ervaar de kracht van aandacht voor u als gast met Achterhoekse hartelijkheid bij Villa Ruimzicht. Een plek waar kwaliteit en gastgerichtheid centraal staan. Aandacht voor ú en uw wensen is niet het enige doel; het maakt ook het verschil tussen een gewoon goede en memorabele beleving.

Genieten van de natuur, een dagje winkelen, of culinair erop uit... alles is mogelijk in Doetinchem! Waar je zeker een keer geweest moet zijn is Hotel restaurant Villa Ruimzicht. Het is dé plek waar kwaliteit en gastvrijheid samenkomen. Het restaurant is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE), een vereniging van jonge restaurateurs, waarbij het draait om het delen en uitdragen van talent en passie.

Het team kookt het liefst op wereldse wijze met producten uit eigen streek. De bereiding voltrekt zich in een open keuken, waardoor de nieuwsgierige gast het gehele proces op de voet kan volgen!

Ben jij toe aan (culinaire) ontspanning? Laat je dan volledig verwennen met een 6-gangendiner incl. glas Cava, overnachting & life cooking ontbijt voor slechts € 112,50 per persoon!

+ Te gebruiken op maandag t/m zondag
+ Let op: de reservering is pas definitief als Villa Ruimzicht deze ook heeft bevestigd
+ Reservering op basis van 2 persoonsbezetting en beschikbaarheid

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doetinchem e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden