Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Uitkijk

8,1 (21 reviews)

Wat 21 mensen zeggen over De Uitkijk

8.1
(21 reviews)
Eten
8.3
Service
7.9
Sfeer
8.2
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 9

Locatie en eten buitengewoon goed. Enige 'opmerking' personeel kon iets beter en/of meer brengen, dame eerst bedienen, gerechten uitleggen etc.

Arnoud Altena op 30 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Was heel gezellig en het eten was ook heel goed.

Adriënne Christiaanse op 30 augustus 2010

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving

Paul Pol op 30 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Erg gezellige sfeer en ziet er mooi uit van binnen.
Serveerster was ook erg netjes en vriendelijk.

Remco Bartelink op 29 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Gezellige sfeer. Heerlijk eten, de gerechten pasten goed bij elkaar. Jammer dat er geen rekening wordt gehouden met vegetarische mensen, hoewel wij dit van te voren hadden aangegeven.

Annelies Hamoen-Felida op 28 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hellendoorn e.o.

Hellendoornsebergweg 8 7447 PA Hellendoorn

Over De Uitkijk

Geen verkeer te horen…. Alleen het geruis van de bomen, gekwetter van vogeltjes en geritsel van bladeren doorbreken de stilte. Puur genieten is waar het om draait.


Boven op de Hellendoornseberg, aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt Landgoed De Uitkijk. Ooit was deze rietgedekte villa een theehuis met een uitkijktoren. Anno 2015 is Landgoed De Uitkijk een hotel restaurant waar je gastvrij ontvangen wordt. De sfeervolle huiskamer, serre, het restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het bedrijf.


Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale- en ambachtelijke producten. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnige terras en in de winter plof je na een lange wandeling met een goed glas wijn op een van de banken bij de haard. Op de eerste en tweede verdieping van het hotel liggen twaalf stijlvolle hotelkamers en een luxe suite met bubbelbad.


De schitterende bos en heide omgeving van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug biedt tal van mogelijkheden voor het maken van lange fiets- en wandeltochten. Bovendien loopt het Pieterpad pal langs het hotel. Vroege vogels kunnen zomaar een ree tegenkomen. Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen zich uitleven in de bosspeeltuin met boomhut, slingertouw en kabouterhut en Avonturenpark Hellendoorn ligt op een steenworp afstand. De gastvrijheid van de mensen die in Landgoed De Uitkijk werken en hun passie voor (h)eerlijk eten kun je in dit hotel overal proeven en voelen. Dat maakt dit hotel een ontmoetingsplek bij uitstek, waar je met plezier naar toe komt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hellendoorn e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden