Knife fork icon red

De Uitkijk

8,1 (21)

Wat zeggen mensen over De Uitkijk

8.1
(21 reviews)
Eten
8.3
Service
7.9
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Woensdagdiner"
8.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 10

Eten besteld van een sumiere kaart waar weinig op stond. Duurde 3 kwartier voor hoofdgerecht op tafel stond wel goed trouwens,wijn direct in glas niet voorproeven. Bediening vriendelijk maar veel foutjes, geen bestek voor bv salade friet en mayo! Eindigend met een smakeloos dessert een te lange zit!

Vermeer op 24 oktober 2018

"Heerlijk"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een sfeervol restaurant, snelle service (soms een beetje te snel) en op een plek waar iedereen wel zou willen eten en verblijven!

Wil de Brabander op 02 april 2016

"Heerlijk gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Via Diningcity geboekt. Heerlijk gegeten alleen bij het afrekenen werd ons verteld dat ze niet meededen met Diningcity city. Het restaurant / hotel is in April overgenomen en de nieuwe eigenaar was niet op de hoogte dat zij er bij aangesloten waren. Hij pakte het sportief op en heeft 1 3 gangen diner in mindering gebracht. Na het checken van de rekening was er 1 2 gangen diner te veel in rekening gebracht maar waren er div drankjes niet in rekening gebracht. Alles bij elkaar hebben we nu 20 euro teveel betaald. Toch kijken we op een zeer geslaagde en heerlijke avond terug.

Gerkes op 09 augustus 2015

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben een heerlijke avond gehad. De bediening was vriendelijk. Het eten was goed en de sfeer prima! Kortom TOP!

Marjolein Wigger op 11 maart 2012

5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Het restaurantweek menu liet te wensen over. Iets aanpassen was eerst niet mogelijk na veel aandringen ging het gelukkig toch. De sfeer was rommelig.

L. Versteeg op 06 oktober 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hellendoorn e.o.

Hellendoornsebergweg 8 7447 PA Hellendoorn

Over De Uitkijk

Geen verkeer te horen…. Alleen het geruis van de bomen, gekwetter van vogeltjes en geritsel van bladeren doorbreken de stilte. Puur genieten is waar het om draait.


Boven op de Hellendoornseberg, aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt Landgoed De Uitkijk. Ooit was deze rietgedekte villa een theehuis met een uitkijktoren. Anno 2015 is Landgoed De Uitkijk een hotel restaurant waar je gastvrij ontvangen wordt. De sfeervolle huiskamer, serre, het restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het bedrijf.


Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale- en ambachtelijke producten. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnige terras en in de winter plof je na een lange wandeling met een goed glas wijn op een van de banken bij de haard. Op de eerste en tweede verdieping van het hotel liggen twaalf stijlvolle hotelkamers en een luxe suite met bubbelbad.


De schitterende bos en heide omgeving van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug biedt tal van mogelijkheden voor het maken van lange fiets- en wandeltochten. Bovendien loopt het Pieterpad pal langs het hotel. Vroege vogels kunnen zomaar een ree tegenkomen. Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen zich uitleven in de bosspeeltuin met boomhut, slingertouw en kabouterhut en Avonturenpark Hellendoorn ligt op een steenworp afstand. De gastvrijheid van de mensen die in Landgoed De Uitkijk werken en hun passie voor (h)eerlijk eten kun je in dit hotel overal proeven en voelen. Dat maakt dit hotel een ontmoetingsplek bij uitstek, waar je met plezier naar toe komt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hellendoorn e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden