Knife fork icon red

Restaurant C

8,8 (40 reviews)
90%

Wat 40 mensen zeggen over Restaurant C

8.8
(40 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.5
90%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Boven verwachting goed! Leuk concept en interessante combinaties

Sayen Nijman op 15 augustus 2019
Geverifiëerd

"Geweldige keuken!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het 5 - gangen diner bestond uit 1 visgerecht en 3 vleesgerechten. Het was heerlijk, maar voor het evenwicht zou één gerecht mogen worden vervangen door vis.
We kregen water bij het eten maar ze moesten onze glazen bij de kraan vullen. Met de prijzen die men hanteert kan men wel wat karafjes aanschaffen, of spaar ...

Lees hele review

Het 5 - gangen diner bestond uit 1 visgerecht en 3 vleesgerechten. Het was heerlijk, maar voor het evenwicht zou één gerecht mogen worden vervangen door vis.
We kregen water bij het eten maar ze moesten onze glazen bij de kraan vullen. Met de prijzen die men hanteert kan men wel wat karafjes aanschaffen, of spaar wat wijnflessen op voor water.
We kregen geen amuse en voor een broodje met dip moet worden betaald. Een restaurant van enige allure zet gewoon brood en boter ( gratis) op tafel.
Er wordt geweldig gekookt en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Annette Linders op 11 augustus 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Food is good but too messy on the dishes.

Demet Turkay op 08 augustus 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goed eten, mooi concept, lekkere cocktails, goede bijpassende wijnen, prettige, enthousiaste bediening, mooi om te zien hoe de harde werkers in de keuken mooi werk leveren.

henkfysio op 16 juni 2019
Geverifiëerd

"Aanrader!"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Zeer lekker gegeten hier. Vorige week had ik een overheerlijke soep tijdens de lunch. Binnenkort kom ik terug om er te dineren. Lekker!

Jantine op 04 januari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Wibautstraat 125 1091 GL Amsterdam

Over Restaurant C

Bij Restaurant C. Amsterdam ontdek je hoe belangrijk verschillende temperaturen voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding op bijvoorbeeld 20, 80, 100 of 200 graden Celsius. Het gaat bij C daarom niet alleen om het product zelf, maar juist om de temperatuur en techniek van de bereiding.

Midden in het restaurant bevindt zich de grote open keuken, het kloppende hart. Dit zorgt voor een unieke ervaring vanuit waar we onze gasten mee nemen op reis langs de diverse tempratuurzones.

Culinair verantwoordelijk zijn de eigenaar Michiel van der Eerde en chefkok Arnout van der Kolk. Beiden hebben ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Zo is Michiel tevens eigenaar van “Moving Circus” BAUT en Bar/Restaurant ZUID, hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere Hoefslag, Bokkedoorns, Oud Sluis en Het Amstel Hotel. Arnout was voormalig sous-chef van Chiel Bleu** (Okura) maar heeft ook gewerkt bij Oud Sluis, Aan de Poel en Envy.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden