Knife fork icon red

Restaurant C

8,8 (40 reviews)
90%

Wat 40 mensen zeggen over Restaurant C

8.8
(40 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.5
90%
Schrijf een review

"Te weinig"
6.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 8

Onze boeking was niet te vinden, mijn mail als 'bewijs' moest erbij te pas komen. Brood werd aangeboden, maar kwam pas na 55 minuten, 2 minuten voor ons 1e gerecht. Brood bleek toen ook nog eens op de rekening te staan. De gerechtjes waren lekker, maar veel te weinig. Vooral het derde gerechtje (een stukje vis met w...

Lees hele review

Onze boeking was niet te vinden, mijn mail als 'bewijs' moest erbij te pas komen. Brood werd aangeboden, maar kwam pas na 55 minuten, 2 minuten voor ons 1e gerecht. Brood bleek toen ook nog eens op de rekening te staan. De gerechtjes waren lekker, maar veel te weinig. Vooral het derde gerechtje (een stukje vis met wat puree) wat eigenlijk het hoofdgerecht zou moeten zijn, was veel en veel te weinig. De gerechtjes zijn weliswaar smaakvol, maar de prijs kwaliteit verhouding is echt uit balans.

Carlijn op 01 oktober 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Gisteren gegeten bij Restaurant C, een leuke tent. In de zomer is het een hippe tent, met jonge mensen op het terras, ziet er goed uit. Bij de lunch stroomde het geleidelijk gezellig vol, goede ambiance. Wij bestelden een drie-gangenmenu: we begonnen met inktvis, nog nooit gegeten, en wat ons betreft blijft dat zo, ...

Lees hele review

Gisteren gegeten bij Restaurant C, een leuke tent. In de zomer is het een hippe tent, met jonge mensen op het terras, ziet er goed uit. Bij de lunch stroomde het geleidelijk gezellig vol, goede ambiance. Wij bestelden een drie-gangenmenu: we begonnen met inktvis, nog nooit gegeten, en wat ons betreft blijft dat zo, niet echt een lekkernij, maar wel leuk om eens te eten. Hoofdgerecht een stierenneck (vlees), beetje pezig, maar wel smaakvol en met gele saus. Dessert was rood fruit met ijs, dat was fantastisch. Al met een een leuke kennismaking met een trendy restaurant, precies wat de bedoeling is van de Restaurantweek!

Willem op 30 september 2019
Geverifiëerd

"Lekker gegeten, bediening niet gastvrij"
6.0 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten. Bediening moet nog heel erg veel leren.

Nicole & Patrick op 29 september 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en gedronken. Goede bediening en lekker sfeertje. Aanrader!

Rachel Van der Werf op 27 september 2019
Geverifiëerd

"Wereldklasse"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Genoten van kleine, maar overheerlijke gerechten . Geweldige kookkunsten.

Jan Klinkenberg op 26 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Wibautstraat 125 1091 GL Amsterdam

Over Restaurant C

Bij Restaurant C. Amsterdam ontdek je hoe belangrijk verschillende temperaturen voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding op bijvoorbeeld 20, 80, 100 of 200 graden Celsius. Het gaat bij C daarom niet alleen om het product zelf, maar juist om de temperatuur en techniek van de bereiding.

Midden in het restaurant bevindt zich de grote open keuken, het kloppende hart. Dit zorgt voor een unieke ervaring vanuit waar we onze gasten mee nemen op reis langs de diverse tempratuurzones.

Culinair verantwoordelijk zijn de eigenaar Michiel van der Eerde en chefkok Arnout van der Kolk. Beiden hebben ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Zo is Michiel tevens eigenaar van “Moving Circus” BAUT en Bar/Restaurant ZUID, hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere Hoefslag, Bokkedoorns, Oud Sluis en Het Amstel Hotel. Arnout was voormalig sous-chef van Chiel Bleu** (Okura) maar heeft ook gewerkt bij Oud Sluis, Aan de Poel en Envy.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden