Knife fork icon red

Restaurant C

8,7 (16 reviews)

Wat 16 mensen zeggen over Restaurant C

8.7
(16 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Fantastische avond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Enorm verrast weer; spannende gerechten ;een lust voor het oog en de maag !

Monique op 07 december 2019
Geverifiëerd

"Voortreffelijke avond gehad"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik heb gisteravond met een vriendin voor het 5-gangen diner gekozen. We hebben meer dan 3 uur lang getafeld, echter voelde het alsof de tijd voorbij vloog, wat ik als een goed teken zie. Alle gerechten waren voortreffelijk bereid en zeer mooi opgemaakt. De kwaliteit van de ingrediënten was ook top, hierbij kun je de...

Lees hele review

Ik heb gisteravond met een vriendin voor het 5-gangen diner gekozen. We hebben meer dan 3 uur lang getafeld, echter voelde het alsof de tijd voorbij vloog, wat ik als een goed teken zie. Alle gerechten waren voortreffelijk bereid en zeer mooi opgemaakt. De kwaliteit van de ingrediënten was ook top, hierbij kun je denken aan zeevruchten en wild. De porties waren niet ruim, maar we hadden na alle gangen zeker geen honger meer. Het enige minpunt wat ik me kan bedenken is dat de bediening bij sommige gerechten vergeten te vertellen was op hoeveel graden een gerecht was bereid. Dit maakte het concept van het restaurant minder sterk. Al met al een top avond gehad bij een geweldig restaurant van allure!

Chaos op 22 oktober 2019
Geverifiëerd

"C was ok"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Met de deal van diningcity hier met drie vrienden gegeten. Het was ok, maar we hadden er meer verwacht. Per gang is er o bepaalde graden gekookt, maar deze uitleg ontbrak wanneer het bord op tafel kwam. De smaken waren veilig en niet verrassend en de porties niet hele groot. Het dessert was het meest smaakvol tot onze verrassing. Overall is het ok, niets meer, niets minder.

Drie musketiers op 20 oktober 2019
Geverifiëerd

"Heerlijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtige gerechten, mooie smaakcombinaties en fijne wijn! Ook de dessert cocktail was een feestje! Aanrader als je liefhebber van mooi en lekker eten bent!

Yvette op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Culinair toppertje"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Culinair zeer hoog niveau. Origineel concept. Porties niet te groot maar wel zeer lekker. Zeer vriendelijke bediening. Wel tamelijk luidruchtige zaak.

Xavier De Zutter op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Wibautstraat 125 1091 GL Amsterdam

Over Restaurant C

Bij Restaurant C. Amsterdam ontdek je hoe belangrijk verschillende temperaturen voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding op bijvoorbeeld 20, 80, 100 of 200 graden Celsius. Het gaat bij C daarom niet alleen om het product zelf, maar juist om de temperatuur en techniek van de bereiding.

Midden in het restaurant bevindt zich de grote open keuken, het kloppende hart. Dit zorgt voor een unieke ervaring vanuit waar we onze gasten mee nemen op reis langs de diverse tempratuurzones.

Culinair verantwoordelijk zijn de eigenaar Michiel van der Eerde en chefkok Arnout van der Kolk. Beiden hebben ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Zo is Michiel tevens eigenaar van “Moving Circus” BAUT en Bar/Restaurant ZUID, hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere Hoefslag, Bokkedoorns, Oud Sluis en Het Amstel Hotel. Arnout was voormalig sous-chef van Chiel Bleu** (Okura) maar heeft ook gewerkt bij Oud Sluis, Aan de Poel en Envy.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden