Restaurant C
Restaurant C
90%Wat 40 mensen zeggen over Restaurant C
Geweldige ervaring en onwijs lief personeel!
Leuk concept mbt graden Celsius. Vriendelijk personeel met leuke info over de gerechtjes. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Het eten was heerlijk maar na de 5 gangen nog steeds honger. Gerechten waren erg klein maar erg lekker gelukkig!
We used to love the restaurant C , but yesterday was not the same . We have main course pork belly ( restaurant week ) I find very poor .The quality is not the same . And also was always the place very nice and special . But when we are having the dessert , coming new clients asking for bitterballen, the smell was ...
Lees hele reviewWe used to love the restaurant C , but yesterday was not the same . We have main course pork belly ( restaurant week ) I find very poor .The quality is not the same . And also was always the place very nice and special . But when we are having the dessert , coming new clients asking for bitterballen, the smell was very strong , we feel that we are in FeBo . I think they have to take care of that , special when you have half restaurant empty , because we went this with a special promotion, they sit us in the bar . But of course we pay the price for the good restaurant (200€) .
Enorm verrast weer; spannende gerechten ;een lust voor het oog en de maag !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Restaurant C
Bij Restaurant C. Amsterdam ontdek je hoe belangrijk verschillende temperaturen voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding op bijvoorbeeld 20, 80, 100 of 200 graden Celsius. Het gaat bij C daarom niet alleen om het product zelf, maar juist om de temperatuur en techniek van de bereiding.
Midden in het restaurant bevindt zich de grote open keuken, het kloppende hart. Dit zorgt voor een unieke ervaring vanuit waar we onze gasten mee nemen op reis langs de diverse tempratuurzones.
Culinair verantwoordelijk zijn de eigenaar Michiel van der Eerde en chefkok Arnout van der Kolk. Beiden hebben ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Zo is Michiel tevens eigenaar van “Moving Circus” BAUT en Bar/Restaurant ZUID, hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere Hoefslag, Bokkedoorns, Oud Sluis en Het Amstel Hotel. Arnout was voormalig sous-chef van Chiel Bleu** (Okura) maar heeft ook gewerkt bij Oud Sluis, Aan de Poel en Envy.