Knife fork icon red

Restaurant C

8,8 (40 reviews)
90%

Wat 40 mensen zeggen over Restaurant C

8.8
(40 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.5
90%
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Voor de 2e keer heerlijk gegeten!

Demi op 17 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk eten en mooi restaurant! Het enige wat wij minder vonden is dat er soms erg veel tijd zit tussen de gangen door.

Small 1e558229b8 Small 8b4364a952
Raun op 16 september 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 6

Goed en verzorgd diner. Hele goede bediening. Het zitcomfort liet wel te wensen over. Bank sloot niet goed aan bij de tafel. Muziek stond eerst te hard.

S van Velt op 14 september 2020
Geverifiëerd

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

The food was well executed, unfortunately the main course didnt come at the same time for all of us. Wine selection was good. For the overall experience we had, the price tag was too high.

Marc op 14 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hartstikke goed gegeten en de service was prima! Aanrader.

Small 81e128498b Small 71484b7cb5 Small 0cf9828328
Kevin Blokvoort op 14 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Wibautstraat 125 1091 GL Amsterdam

Over Restaurant C

Bij Restaurant C. Amsterdam ontdek je hoe belangrijk verschillende temperaturen voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding op bijvoorbeeld 20, 80, 100 of 200 graden Celsius. Het gaat bij C daarom niet alleen om het product zelf, maar juist om de temperatuur en techniek van de bereiding.

Midden in het restaurant bevindt zich de grote open keuken, het kloppende hart. Dit zorgt voor een unieke ervaring vanuit waar we onze gasten mee nemen op reis langs de diverse tempratuurzones.

Culinair verantwoordelijk zijn de eigenaar Michiel van der Eerde en chefkok Arnout van der Kolk. Beiden hebben ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Zo is Michiel tevens eigenaar van “Moving Circus” BAUT en Bar/Restaurant ZUID, hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere Hoefslag, Bokkedoorns, Oud Sluis en Het Amstel Hotel. Arnout was voormalig sous-chef van Chiel Bleu** (Okura) maar heeft ook gewerkt bij Oud Sluis, Aan de Poel en Envy.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden