Restaurant C
Restaurant C
90%Wat 40 mensen zeggen over Restaurant C
Good service, great atmosphere and delicious food (both in regard to presentation and taste). It's definitely worth a try!

Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Echt top.
Heerlijk gegeten. Alleen jammer van de harde muziek, vooral voor slechthorenden een groot probleem bij het praten. Graag geen of minder hard.
Bij restaurant C was het goed toeven, ook in Corona tijd. Schermpjes tussen de tafeltjes en voldoende afstand, erg netjes. Het eten was mooi en zeer smaakvol, een dining city Verrassingsmenu. Heerlijk. Goed geprijsde originele wijnkaart. Ook mooie cocktails trouwens. Fijne bediening die weten wat ze serveren aan dra...
Lees hele reviewBij restaurant C was het goed toeven, ook in Corona tijd. Schermpjes tussen de tafeltjes en voldoende afstand, erg netjes. Het eten was mooi en zeer smaakvol, een dining city Verrassingsmenu. Heerlijk. Goed geprijsde originele wijnkaart. Ook mooie cocktails trouwens. Fijne bediening die weten wat ze serveren aan drank en spijs, waar kom je dat nog tegen! Muziek was voor ons en andere gasten zachter gezet, maar later weer voor ons te luid en onrustig. Daar houd ik niet van bij een goed restaurant. Maar qua eten en driedimensionale dus een absolute aanrader!
Leuk restaurant met aandacht voor service. Het eten is verassend en lekker!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Restaurant C
Bij Restaurant C. Amsterdam ontdek je hoe belangrijk verschillende temperaturen voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding op bijvoorbeeld 20, 80, 100 of 200 graden Celsius. Het gaat bij C daarom niet alleen om het product zelf, maar juist om de temperatuur en techniek van de bereiding.
Midden in het restaurant bevindt zich de grote open keuken, het kloppende hart. Dit zorgt voor een unieke ervaring vanuit waar we onze gasten mee nemen op reis langs de diverse tempratuurzones.
Culinair verantwoordelijk zijn de eigenaar Michiel van der Eerde en chefkok Arnout van der Kolk. Beiden hebben ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Zo is Michiel tevens eigenaar van “Moving Circus” BAUT en Bar/Restaurant ZUID, hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere Hoefslag, Bokkedoorns, Oud Sluis en Het Amstel Hotel. Arnout was voormalig sous-chef van Chiel Bleu** (Okura) maar heeft ook gewerkt bij Oud Sluis, Aan de Poel en Envy.