Knife fork icon red

Restaurant C

8,8 (40 reviews)
90%

Wat 40 mensen zeggen over Restaurant C

8.8
(40 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.5
90%
Schrijf een review

"Definitely worth a try!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Good service, great atmosphere and delicious food (both in regard to presentation and taste). It's definitely worth a try!

Small 37383dbae6
Amalie op 02 oktober 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Echt top.

Lune Zijnen op 28 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten. Alleen jammer van de harde muziek, vooral voor slechthorenden een groot probleem bij het praten. Graag geen of minder hard.

Frits op 26 september 2020
Geverifiëerd

"Heel mooi eten!"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Bij restaurant C was het goed toeven, ook in Corona tijd. Schermpjes tussen de tafeltjes en voldoende afstand, erg netjes. Het eten was mooi en zeer smaakvol, een dining city Verrassingsmenu. Heerlijk. Goed geprijsde originele wijnkaart. Ook mooie cocktails trouwens. Fijne bediening die weten wat ze serveren aan dra...

Lees hele review

Bij restaurant C was het goed toeven, ook in Corona tijd. Schermpjes tussen de tafeltjes en voldoende afstand, erg netjes. Het eten was mooi en zeer smaakvol, een dining city Verrassingsmenu. Heerlijk. Goed geprijsde originele wijnkaart. Ook mooie cocktails trouwens. Fijne bediening die weten wat ze serveren aan drank en spijs, waar kom je dat nog tegen! Muziek was voor ons en andere gasten zachter gezet, maar later weer voor ons te luid en onrustig. Daar houd ik niet van bij een goed restaurant. Maar qua eten en driedimensionale dus een absolute aanrader!

Karla Wieringa op 26 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten met top service!"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Leuk restaurant met aandacht voor service. Het eten is verassend en lekker!

Mike op 24 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Wibautstraat 125 1091 GL Amsterdam

Over Restaurant C

Bij Restaurant C. Amsterdam ontdek je hoe belangrijk verschillende temperaturen voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding op bijvoorbeeld 20, 80, 100 of 200 graden Celsius. Het gaat bij C daarom niet alleen om het product zelf, maar juist om de temperatuur en techniek van de bereiding.

Midden in het restaurant bevindt zich de grote open keuken, het kloppende hart. Dit zorgt voor een unieke ervaring vanuit waar we onze gasten mee nemen op reis langs de diverse tempratuurzones.

Culinair verantwoordelijk zijn de eigenaar Michiel van der Eerde en chefkok Arnout van der Kolk. Beiden hebben ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Zo is Michiel tevens eigenaar van “Moving Circus” BAUT en Bar/Restaurant ZUID, hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere Hoefslag, Bokkedoorns, Oud Sluis en Het Amstel Hotel. Arnout was voormalig sous-chef van Chiel Bleu** (Okura) maar heeft ook gewerkt bij Oud Sluis, Aan de Poel en Envy.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden