Knife fork icon red

Villa Beukenhof

7,6 (13 reviews)

Wat 13 mensen zeggen over Villa Beukenhof

7.6
(13 reviews)
Eten
7.8
Service
7.2
Sfeer
7.9
Schrijf een review

7.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten, een echte aanrader

Wil op 23 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ontzettend sfeervolle ambiance.
Vriendelijke gastvrouwen -en heren.
En heerlijke gerechten!

Petra van Kooten op 27 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tijdens de restaurantweek actie kregen we hier een heerlijk menu voorgeschoteld. Prachtige combinaties met mooie ingrediënten en een uiterst vriendelijke en bekwame bediening maakte deze avond compleet.

Johan op 08 oktober 2019
Geverifiëerd

4.0 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 4

Jammer het veel erg tegen, ondanks het in eerste instantie een mooi en gezellig restaurant oogt. Het eten was okay maar in niet verhouding prijs kwaliteit. Teleurstellend was vooral de bediening welke een slechte indruk achter heeft gelaten. Het was niet druk slechts vijf tafels en drie servicemedewerker welke nauwelijks aandacht voor gasten tonden.

Nadine Kollner op 30 september 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 10

Eten was veel minder dan anders, zowel smaak, presentatie als keuze vd gerechten (bv 2 maal vlees, geen vis, vleestartaar als eerste gerecht en teveel erg romige mosterdsoep als tweede gang, spoom een soort mierzoete milkshake), eendenborst weinig smaak en zacht vetrandje, grote brokken rode kool. Amuse en dessert w...

Lees hele review

Eten was veel minder dan anders, zowel smaak, presentatie als keuze vd gerechten (bv 2 maal vlees, geen vis, vleestartaar als eerste gerecht en teveel erg romige mosterdsoep als tweede gang, spoom een soort mierzoete milkshake), eendenborst weinig smaak en zacht vetrandje, grote brokken rode kool. Amuse en dessert wel erg goed. Eerste deel van het menu bediening super, daarna een hele tijd niets en vergeten bij het hoofdgerecht ondanks meerdere keren erom vragen waardoor uiteindelijk geen tijd meer voor kopje thee; wijn te laat gebracht (en daardoor maar half op). Ben veel en veel beter gewend in dit restaurant. Hopelijk een eenmalige uitglijder.

Annemiek Kramer op 29 maart 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oegstgeest e.o.

Terweeweg 2-4 2341 CR Oegstgeest

Over Villa Beukenhof

Villa Beukenhof is gevestigd in Oegstgeest, hét verborgen plekje van de randstad! In het restaurant kan je genieten van culinaire gerechten geïnspireerd door de Franse keuken in een stijlvolle sfeer.

De Aziatische touch maakt de gerechten verrassend en spannend. Het restaurant is sfeervol en je kan hier terecht om te genieten van een smaakvolle lunch, overheerlijk diner of een uitzonderlijke Franse Tafel. De menukaart staat vol met spannende en diverse gerechten. In de keuken wordt veel gebruik gemaakt van verschillende seizoensgebonden producten.

Maak kennis met de overheerlijke gerechten uit de Franse keuken met een touch van de Aziatische keuken. Boek nu snel een tafel bij Villa Beukenhof!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oegstgeest e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden