Knife fork icon red

Beachclub Titus

7,8 (5 reviews)
100%

Wat 5 mensen zeggen over Beachclub Titus

7.8
(5 reviews)
Eten
7.2
Service
7.8
Sfeer
8.4
100%
Schrijf een review

"Rode poon bij titus"
6.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 8

Vis(rode poon) viel tegen was niet helemaal gaar en smakeloos en voor 19 euro erg duur. Combinatie met quinoa slecht.

René Prins op 21 augustus 2016

"fat and happy"
6.7 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 7

Menu van 3 gangen voor € 27,50 in kader restaurantweek.
- voorgerecht asperges/confit de canard: erg lekker
- hoofdgerecht asperges/lamsribs: goeie smaak maar erg vet en erg karig voor een hoofdgerecht (niet de hoeveelheid, maar had nog wel iets anders bij gemogen)
- nagerecht passievrucht ijs met fruitcouli: erg lekker

De bestelde wijn smaakte goed.

Joop Strik op 04 april 2016

"Heerlijke plek"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Onze vaste stek, heerlijke plek en qua gerechten voor ieder wat wils. Wij kijken uit naar het a.s. seizoen, vanaf maart weer lekker genieten bij ons om de hoek ik kijkduin.

charlotte op 10 februari 2016

"RESTAURANT TITUS"
6.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 7

Voorgerecht quinoa salade was oké. Bij het hoofdgerecht dachten we aan een bordje soep en dat het hoofdgerecht nog zou volgen. Maar het moest surf en turf heten. Stukjes kalfsvlees , garnalen wat vergeten groente en bouillon. Hierna kregen we tweemaal een toetje. Wij vonden het geen restaurant week waardige vier gangen menu.

S. Anthony op 30 augustus 2015

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Al jaren vaste klant bij deze sfeervolle strandtent. Een combinatie van knusheid en kwaliteit. Zorgzame bediening goede afwisseling in het menu. Zeker een aanrader (voor visliefhebbers!)

Charlotte op 10 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Zuiderstrand 12 | Strandafslag 5 2566 AZ Den Haag

Over Beachclub Titus


Een heerlijke plek waar je ten alle tijden kan genieten van strand en restaurant. "Beleef" in het sfeervolle interieur of op ons (verwarmde) terras van ontbijt tot zonsondergang Kijkduin als nooit tevoren. 


Beachclub Titus werkt alleen met dagverse en pure ingrediënten. Uit de semi-open keuken komen gerechten van Mediterrane invloeden tot een uiteenlopende verscheidenheid aan Franse smaaksensaties. 


Dagelijks serveren wij heerlijke specials waar vis een hoofdrol speelt. Monday is "lobster night" er kan dan voor een aangescherpte prijs kreeft gegeten worden. Tevens bent u ook van harte welkom om a la carte te dineren. 


Beachclub Titus ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en is zeer geschikt voor het geven van een spetterend feest of een romantische bruiloft. Beachclub Titus is aangemerkt als officiële trouwlocatie voor het voltrekken van het huwelijk. Dit kan zowel binnen als buiten of in combinatie van beide. 

 

Het restaurant en het vaste terras is eenvoudig en snel om te bouwen van restaurant naar feestopstelling en daarmee geschikt om tevens beiden te combineren. Beachclub Titus kan voor elke grootte van gezelschap een gezellige en intieme indeling maken, al dan niet met podium en dansvloer. 

 

Meer informatie? Vraag naar onze brochure of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking en om de sfeer en de ambiance te proeven


Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden