Knife fork icon red

Café Arnhem

8,5 (9 reviews)

Wat 9 mensen zeggen over Café Arnhem

8.5
(9 reviews)
Eten
8.1
Service
9.3
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Fijnproever."
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtig opgemaakte borden. Eten smaakte goed. 4-gangen diner was wat veel ons. Sfeer was gezellig.

Liana op 05 augustus 2017

"Super! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een geweldig restaurant met een heel leuk terras. Wij hebben verrassend goed gegeten. Complimenten voor de kok, die niet alleen zeer bekwaam is maar ook heel creatief. De gerechten waren allemaal prachtig opgemaakt en smaakten heerlijk. Als je gebruik maakt van een 3 of 4 gangen menu is de prijs heel aangenaam voor ...

Lees hele review

Een geweldig restaurant met een heel leuk terras. Wij hebben verrassend goed gegeten. Complimenten voor de kok, die niet alleen zeer bekwaam is maar ook heel creatief. De gerechten waren allemaal prachtig opgemaakt en smaakten heerlijk. Als je gebruik maakt van een 3 of 4 gangen menu is de prijs heel aangenaam voor wat je krijgt. Ook de bediening was heel vriendelijk en gaf veel informatie over het eten. Verwisselen van vlees naar vis is geen enkel probleem. Dus laat u niet afschrikken door de naam: Café Arnhem! het is zeker geen café, maar echt een goed restaurant of brasserie o.i.d. Probeer het een keer!

Carla Bultman op 30 juli 2017

"Erg aangenaam! "
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Sinds wij naar Arnhem zijn verhuisd (+/-1,5 maand geleden) hebben we er een traditie van gemaakt om (indien mogelijk) wekelijks een speciaalbiertje te drinken op het terras van Café Arnhem. De reden dat wij keer op keer terugkomen is de goede sfeer en vriendelijke bediening die niet enkel je biertje bezorgen maar oo...

Lees hele review

Sinds wij naar Arnhem zijn verhuisd (+/-1,5 maand geleden) hebben we er een traditie van gemaakt om (indien mogelijk) wekelijks een speciaalbiertje te drinken op het terras van Café Arnhem. De reden dat wij keer op keer terugkomen is de goede sfeer en vriendelijke bediening die niet enkel je biertje bezorgen maar ook regelmatig een praatje komen maken of antwoord geven op onze vragen over deze (voor ons nog nieuwe) stad of over de speciaalbiertjes.
De persoonlijke benadering, het vriendelijke personeel en de gevarieerde bierkaart (waar 1 medewerkster alles vanaf weet en zo op het terras een ware lezing uit haar mouw schut) zorgen ervoor dat wij onze vrienden die ons vanuit buiten Arnhem bezoeken hier graag mee naartoe nemen.

Het enige minpuntje is de recente verhoging van de drankprijzen. Wij vonden 4 euro een mooi rond bedrag. De reden van de verhoging is ons door de assistent manager overigens wel netjes uitgelegd.

Het eten hebben wij nog niet uitgeprobeerd dus daar kunnen wij helaas nog niet over oordelen.

Al met al vinden wij Café Arnhem met haar fijne terras en vriendelijke bediening een absolute aanrader!

Vicky V. op 20 maart 2017

"Super! "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Vanmiddag heerlijk geluncht. We kregen 3 gangen lunch,wauw wat fantastisch lekker en super mooi geserveerd. We werden bediend Door een hele vriendelijke dame, goede uitleg over de wijn bij elke gang.
Wij komen zeker nog een keer terug.
Is een absolute aanrader Café Arnhem.

Vera D. op 20 maart 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Korenmarkt 18 6811 GV Arnhem

Over Café Arnhem


Kwaliteit en originaliteit hoeven niet duur te zijn. Voor een alledaagse prijs ervaar je de kwaliteit van de menukaart. Proef de mooie gerechten van de ‘Big Green Egg’, een gegarandeerde culinaire verrassing. Geniet van een goed glas wijn, een fris speciaalbiertje of bijzondere cocktails.


Bij Cafe Arnhem geniet je van lekker eten met een originele, culinaire touch. Bij de bereiding van de gerechten spelen duurzaamheid en authenticiteit een grote rol. Dat betekent dat er kritisch gekeken wordt naar de herkomst van al het eten en daar ook graag aan tafel over vertellen. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Add7d14a5d

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden