Mijn Keuken*

Frans
8,9 (248 reviews)
96%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 248 mensen zeggen over Mijn Keuken*

8.9 Gebaseerd op 248 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

In alle opzichten een memorabele ervaring.
Een prachtige locatie met de kerk als achtrgrond en de markt als voorgrond, een persoonlijke ontvangst, zorg voor de gasten door voortdurend attent te zijn, exquise gerechten, fraai gepresenteerd. Ik heb een foto van Picasso bijgesloten: kunst in beeld, woord en gebaar.

Wouter Tummers op 27 augustus 2010

7.0 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 6

Op de eerste plaats: ik houd er niet van om van een tafel te eten waar geen tafellinnen op ligt. Zowel op de website als in de brochure op tafel staan keurig gedekte tafels. Al met al vind ik de aangetroffen presentatie een sterrenzaak onwaardig. Zo besparen omdat het menu voor € 35,- moet worden aangeboden??? De ke...

Lees hele review

Op de eerste plaats: ik houd er niet van om van een tafel te eten waar geen tafellinnen op ligt. Zowel op de website als in de brochure op tafel staan keurig gedekte tafels. Al met al vind ik de aangetroffen presentatie een sterrenzaak onwaardig. Zo besparen omdat het menu voor € 35,- moet worden aangeboden??? De keuken was top! Met name de amuses en het voorgerecht gaven bij ons een 'wouw'-effect. En dat het lekker was konden wij door de open keuken al zien: regelmatig likte de kok zijn vingers af...... Dat hoort natuurlijk niet, maar gelet op de smaak die hij op tafel zet is dat wel begrijpelijk. De bediening was correct, doch onpersoonlijk. Wat wel goed was: wij waren niet gecharmeerd van eendenborst. Toen kwam er een alternatief dat ons nog minder aanstond en kozen toen toch maar, min of meer gedwongen, voor de eendenborst. Toch kwam de bediening alsnog met een alternatief hoofdgerecht: een zeer smakelijke ossenhaas. De porties waren wat mij betreft aan de kleine kant. Zelfs na uitbreiding tot 4 gangen met kaas als extra dessert ging ik nog niet voldaan van tafel. De hoofdzaak: eten verrukkelijk, maar (te) kleine porties.

A.L.M. G. op 27 augustus 2010

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Service en klantvriendelijkheid was weer top, het eten zeer smaakvol, ongelooflijk hoe de originele smaken steeds weer herkenbaar zijn en blijven. Mijn keuken geeft altijd weer de zekerheid van een gezellige avond.

Frits Dries op 27 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Idyllische setting.
Zo'n jonge équipe en reeds zo'n maturiteit uitstralen. Tof, echt tof.
De mise-en-place moet waanzinnig arbeidsintensief zijn, maar zoals Michelin zegt: ceci vaut le détour.

O. Maes op 27 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Uitstekend restaurant: lekker en mooi gepresenteerd eten , vriendelijke en correcte bediening.

Hugo Herman op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mijn Keuken*

Keuken: Frans

In het centrum van het dorpje Wouw, aan de voet van de grote Lambertus kerk, vindt u Restaurant Mijn Keuken. Het historische pand uit 1923 is begin jaren 90 omgetoverd tot een prachtig en sfeervol restaurant. In de moderne inrichting zijn ook nog klassieke elementen terug te vinden wat zorgt voor een aangenaam decor voor een lunch of diner.

De keuken werkt het liefst met kraakverse en mooie producten op een vernieuwende manier. Er wordt op hoog niveau gekookt zonder allerlei tierlantijnen. Gewoon puur genieten, dat doet u bij Mijn Keuken. Laat u verrassen en verwennen door de heerlijke Franse keuken op een bourgondische manier.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden