Mijn Keuken*

Frans
8,9 (248 reviews)
96%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 248 mensen zeggen over Mijn Keuken*

8.9 Gebaseerd op 248 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Sint Nicolaas"
6.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 4

Etentje met onze kinderen als St. Nicolaaskado. Het eten was goed, verzorgd en verrassend aangezien we niet tevoren wisten wat er geserveerd zou worden vanwege de actie Dining with Stars. Echter de sfeer vonden we kil, een sterrenrestaurant en niet eens een bloemetje op tafel, alleen 2 lege vaasjes! Een ronde tafel ...

Lees hele review

Etentje met onze kinderen als St. Nicolaaskado. Het eten was goed, verzorgd en verrassend aangezien we niet tevoren wisten wat er geserveerd zou worden vanwege de actie Dining with Stars. Echter de sfeer vonden we kil, een sterrenrestaurant en niet eens een bloemetje op tafel, alleen 2 lege vaasjes! Een ronde tafel vind ik altijd prettig, maar deze was erg groot voor 4 personen zodat we af en toe moeite hadden elkaar te verstaan, jammer.

Cornelia op 06 december 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk genoten van prachtig opgemaakte gerechten in een sfeervolle zaak.
De bediening was uiterst vriendelijk en professioneel.
Wat me wat tegen viel waren de nep bloemstukken . Een vers bloemetje doet wat meer.
Er was geen décafé en pinnen aan tafel was niet mogelijk. Dat zijn toch wel zaken die tegenwoordig overal mogelijk zijn.

Machteld op 03 december 2018

"Mijn Keuken"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Omdat warm was, mogen we buiten eten onder de parasol.
Hierdoor soms kregen we last van mieren.
De vier gangen lunch waren lekker & ziet er mooi uit.
Vriendelijke bediening, maar het kan vlotter/sneller. Tot het 2e gerecht was redelijk, maar 3e/hoofdgerecht was lang wachten. Al met al was genoten met de lunch.

AT op 02 juli 2018

"Jammer van de vliegjes....."
7.0 Keuken 9 | Service 4 | Sfeer 8

De locatie is top, zeker met het mooie weer voor het gebouw op het terras. De gerechten stuk voor stuk plaatjes en een palet van kleuren en smaken.- Ster-waardig. Ook de wijnkeuze (wij hadden het wijnarrangement) bij ieder gerechtje was subliem.
De bediening was vriendelijk, maar helaas niet sterwaardig. Een lepelt...

Lees hele review

De locatie is top, zeker met het mooie weer voor het gebouw op het terras. De gerechten stuk voor stuk plaatjes en een palet van kleuren en smaken.- Ster-waardig. Ook de wijnkeuze (wij hadden het wijnarrangement) bij ieder gerechtje was subliem.
De bediening was vriendelijk, maar helaas niet sterwaardig. Een lepeltje halen omdat er een vliegje in je water zit.....Het niet opmerken dat een servet valt (iedereen zag het...), de wijn doorschenken, terwijl er bij de start een vliegje in vliegt en er aan tafel(!) met een lepel het vliegje eruit vissen.....jammer.
Het zijn details, maar voor een rekening van bijna 250 euro betaal ik ook voor deze ster-bediening.....

Eric op 01 juli 2018

"Jammer"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Als je gaat eten in een restaurant met een Michelin ster, verwacht je toch iets bijzonders en dat was het niet. Het eten was goed maar niet bijzonder. De keuze van een soort dubbel dessert (gang 4 en 5) bij het verassingmenu was geen aangename verassing. De tijd tussen gang 2 en 3 was ruim een uur en dat is teveel. ...

Lees hele review

Als je gaat eten in een restaurant met een Michelin ster, verwacht je toch iets bijzonders en dat was het niet. Het eten was goed maar niet bijzonder. De keuze van een soort dubbel dessert (gang 4 en 5) bij het verassingmenu was geen aangename verassing. De tijd tussen gang 2 en 3 was ruim een uur en dat is teveel. Toen we daar wat van zeiden, kwamen de gangen 4 en 5 vervolgens wel erg snel achter gang 3 aan. We zaten buiten te eten en het was warm. De wijn bij de gangen werd ver voor het eten geserveerd en dat leidde er toe dat de wijn al warm was toen het eten kwam. In sterrenrestaurant moet je kunnen inspelen op de omstandigheden. Het was onze eerste ervaring met Mijn Keuken en waarschijnlijk ook de laatste.

Erik op 01 juli 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mijn Keuken*

Keuken: Frans

In het centrum van het dorpje Wouw, aan de voet van de grote Lambertus kerk, vindt u Restaurant Mijn Keuken. Het historische pand uit 1923 is begin jaren 90 omgetoverd tot een prachtig en sfeervol restaurant. In de moderne inrichting zijn ook nog klassieke elementen terug te vinden wat zorgt voor een aangenaam decor voor een lunch of diner.

De keuken werkt het liefst met kraakverse en mooie producten op een vernieuwende manier. Er wordt op hoog niveau gekookt zonder allerlei tierlantijnen. Gewoon puur genieten, dat doet u bij Mijn Keuken. Laat u verrassen en verwennen door de heerlijke Franse keuken op een bourgondische manier.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden