Mijn Keuken*

Frans
8,9 (248 reviews)
96%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 248 mensen zeggen over Mijn Keuken*

8.9 Gebaseerd op 248 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Na een bijzonder hartelijke ontvangst hebben we heerlijk gegeten in een zeer sfeervolle en gezelllige omgeving. De bediening was erg vriendelijk en we kregen bij elk gerecht en de wijn duidelijke en interessante informtie. Iedereen in dit restaurant is duidelijk met heel veel plezier met zijn/haar werk bezig. Een aanrader!!

Jose Mol-Terloo op 30 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Klasse gegeten! Geweldige opmaak van de borden. Een klein foutje werd gemaakt, maar dit werd perfect opgelost!! Heerlijke avond gehad. Onze smaakpapillen zijn weer gestreeld en dr zal nog lang over nagepraat worden!

Lonneke van Hommelen op 30 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Restaurant is sfeervol heringericht. Meer dan voldoende bediening. Nadeel vond ik, dat er geen keuzes in menu waren (dit was bj O O in St. Willebrord wel het geval) maar men was coulant in de gevraagde afwijkingen hetgeen zeer werd gewaardeerd!

Glazen rode wijn werdem op kamertemperatuur (dus (veel) te warm) ge...

Lees hele review

Restaurant is sfeervol heringericht. Meer dan voldoende bediening. Nadeel vond ik, dat er geen keuzes in menu waren (dit was bj O O in St. Willebrord wel het geval) maar men was coulant in de gevraagde afwijkingen hetgeen zeer werd gewaardeerd!

Glazen rode wijn werdem op kamertemperatuur (dus (veel) te warm) geserveerd waardoor deze o.i. echt niet tot hun recht kwamen. Toen we daar opmerking over maakten, werd fles teruggekoeld en werden nieuwe glazen geschonken. Super!

Lilian van der List op 30 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een onderscheidend restaurant. De composities,de inhoud,de bediening en sfeer zijn uitmuntend. Formeel, maar ook gemoedelijk en met aandacht. Uitblinkers waren bijv. de fijngehakteGillardeau oester met champagne dressing, de smaak en compositie van de tamme eendeborstfilet in eigen jus met rondom de groente-accessoi...

Lees hele review

Een onderscheidend restaurant. De composities,de inhoud,de bediening en sfeer zijn uitmuntend. Formeel, maar ook gemoedelijk en met aandacht. Uitblinkers waren bijv. de fijngehakteGillardeau oester met champagne dressing, de smaak en compositie van de tamme eendeborstfilet in eigen jus met rondom de groente-accessoires, zoals meiknol. De patisserie is hobby van de meesterchef en dat was te proeven ook. SUBLIEM!

H. Gerritse op 27 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goed, voor een redelijke prijs!

Roel Baert op 27 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mijn Keuken*

Keuken: Frans

In het centrum van het dorpje Wouw, aan de voet van de grote Lambertus kerk, vindt u Restaurant Mijn Keuken. Het historische pand uit 1923 is begin jaren 90 omgetoverd tot een prachtig en sfeervol restaurant. In de moderne inrichting zijn ook nog klassieke elementen terug te vinden wat zorgt voor een aangenaam decor voor een lunch of diner.

De keuken werkt het liefst met kraakverse en mooie producten op een vernieuwende manier. Er wordt op hoog niveau gekookt zonder allerlei tierlantijnen. Gewoon puur genieten, dat doet u bij Mijn Keuken. Laat u verrassen en verwennen door de heerlijke Franse keuken op een bourgondische manier.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden