Enya

Mediterraans, Grieks | €€
9,1 (12 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 12 mensen zeggen over Enya

9.1 Gebaseerd op 12 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk eten aan de Gracht in Maarssen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten bij Enya in Maarssen. Mooi gelegen aan de gracht. We konden de hele avond buiten zitten en met de vele bootjes die langs kwamen was dat prima vermaak. Fantastische bediening. Mooi opgemaakte borden en alles was lekker: Proeverij, Dorade en Mixed Grill en de heerlijke huisgemaakte toetjes. Perfecte wijn maakte het plaatje compleet. Wij gaan hier zeker weer terug komen.

J de Boer op 11 juni 2016

"Heerlijk eten aan de Gracht in Maarssen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten bij Enya in Maarssen. Mooi gelegen aan de gracht. We konden de hele avond buiten zitten en met de vele bootjes die langs kwamen was dat prima vermaak. Fantastische bediening. Mooi opgemaakte borden en alles was lekker: Proeverij, Dorade en Mixed Grill en de heerlijke huisgemaakte toetjes. Perfecte wijn maakte het plaatje compleet. Wij gaan hier zeker weer terug komen.

J de Boer op 11 juni 2016

"een eenvoudige, goede maaltijd."
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Ons voorgerecht was matig, de hoofdmaaltijd lekker (met een stukje 3cm koord erdoor) met een zeer eenvoudig dessert toe.
Het geheel dus matig en voor ons geen herhaling hier.

Paul van der Crabben op 10 april 2016

"Culinair genieten!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Tijdens de restaurant week is onze keuze gevallen op Enya en dat is een goede keuze geweest. Het 3 gangen menu was met zorg bereid, met aandacht opgediend en de smaak van de gerechten was heerlijk. De panne cotta met witte chocolade was voortreffelijk!

JenFeJoElCoAs op 06 september 2015

"Geweldig restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op aanraden van een collega naar Enya geweest. Zij was lovend over dit restaurant. We kunnen het helemaal met haar eens zijn. Vriendelijke ontvangst, geweldige bediening, smaakvolle gerechten met een Mediterraan tintje en uitstekende wijnen. Een topper om terug te keren.

Peter op 06 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Enya

Keuken: Mediterraans, Grieks

Restaurant Enya in Maarssen kunt u genieten van heerlijk Grieks-Mediterraans eten.

Restaurant Enya zorgt ervoor dat u een reis gaat beleven in culinaire vorm met de simpele en authentieke smaken van de Mediterranee. U zal zowel visueel als emotioneel gestimuleerd worden.

Menu

Op de kaart vindt u zowel authentieke Griekse gerechten, als fusion Mediterrane gerechten. Deze fusion tussen de Griekse- en de Mediterraanse keuken, heeft geresulteerd in verrassende smaaksensaties en combinaties.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden