Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Mayur Kitchen

8.1
(20 reviews)
Eten
8.2
Service
7.8
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Altijd lekker "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Altijd lekker en verrassende smaken, aanrader

Elisa op 10 februari 2019

6.0 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 6

Wij hadden met 4 personen gereserveerd en 2 kortingscodes ingewisseld. Ik heb telefonisch gevraagd of dit mogelijk was, de persoon aan de telefoon verstond en begreep mij niet goed.
Bij aankomst was hier onduidelijkheid over. Op de site stond vermeld dat er 1 code per 2 personen kan worden ingeleverd. Dit blijkt in de praktijk niet te kunnen. Terwijl we al aan tafel zaten is dit op gelost, zelf vond ik het niet prettig. Ik had liever dat dit vooraf al was vermeld. Ik vond dat de serveerster dit op een wat vriendelijkere manier had mogen brengen. Dezelfde serveerster vergat tot 2x toe ons drankje te serveren, dit heeft ze netjes opgelost door hem van het huis aan te bieden.
Vervolgens hebben we heerlijk gegeten en was het eten minder pittig dan verwacht. Na het diner kwam de kok aan tafel en hij bood ons een grabbelton aan, hier mochten we in grabbelen voor een verrassingskaartje. Vriendelijke man!

Stefhanie Vinke op 21 januari 2019

"Heerlijk gegeten!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij zijn via dinercheque bij dit restaurant gekomen. We kregen een 3-gangen verrassingsmenu. Hierbij onze voorkeur aan kunnen geven. Erg lekker, van alles wat kunnen proeven. Goede en snelle service.

Marissa op 14 januari 2019

"Heerlijk en gezellig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Laten verrassen door de verrassingsmaaltijd. 3-gangen. Erg leuk opgediend en lekker

Margriet op 10 januari 2019

"prima indiaas restaurant"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was prima, we hadden een proeverij van Indiase hapjes gekozen. Porties meer dan voldoende, we hebben hetgeen overbleef mee naar huis kunnen nemen (zonde om weg te gooien). Soms was de bediening wat moeilijk bereikbaar, maar al met al zeker prima restaurant. Niet heel goedkoop, maar gezien de kwaliteit zeker het geld waard.

Geert op 09 december 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Melkmarkt 42 8011 ME Zwolle

Over Mayur Kitchen

Welkom bij Mayur-Kitchen te Zwolle. 

Wij zijn Zaman en Asha Akther. Goed en lekker eten is voor ons zeer belangrijk en wij koken daarom graag voor u.

Koken voor mensen vinden wij geweldig en dankbaar werk. Wij serveren u diverse gerechten uit de Indiase keuken, maar ook de keuken van ons vaderland Bangladesh. Deze heerlijke met verse groenten, vlees of vis bereide gerechten zijn authentiek, gevarieerd en met liefde bereid.Wat begon met een hobby aan de Obrechtstraat leidde in juni 2004 tot de oprichting van Mayur Kitchen.

In 2006 zijn we bekend geworden met ons huiskamer-restaurant in de Pierik. Na dat een tijd met veel plezier gedaan te hebben, konden wij eind 2006 starten met een afhaal- en bezorgrestaurant aan het Diezerplein. In 2011 maken we de stap naar een eigen restaurant waar we erg trots op zijn! Mayur betekent niet voor niets pauw! Mensen uit de wijde omgeving komen af op de heerlijke geuren en smaken van de Indiase keuken. Naast het ontvangen van gasten in ons gezellige restaurant aan de Melkmarkt verzorgen wij ook de catering voor kleine of grote groepen. En wilt u ons gehele restaurant afhuren voor een besloten feest? Dat is natuurlijk ook mogelijk.U heeft volop keuze uit vlees- en vis- en vegetarische gerechten. Bij veel gerechten hebben we de authentieke namen gebruikt. Bent u minder bekend met deze namen, dat vindt u bij elk gerecht een beschrijving.

Laat het ons weten als u speciale dieetwensen heeft, dan houden wij daar rekening mee. Wij assisteren u graag bij het samenstellen van een heerlijk diner. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant en nodigen u uit uw ervaringen met ons te delen. Zo kunnen wij blijven werken aan de kwaliteit van Mayur Kitchen.


 


Mayur Kitchen volgens Jonnie & Therese Boer: ‘Een goed Indiaas restaurant. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en het eten is kwalitatief goed. Vraag hier naar de specialiteit van de chef, dan krijg je verschillende kleine gerechtjes.’

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden