Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Mayur Kitchen

8.2
(22 reviews)
Eten
8.2
Service
7.9
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Sfeervol gegeten"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk restaurant gastvrij . Smakelijk gegeten goede uitleg over de spijzen. Bediening was goed
Leuk geprijsd

Roel de Jel op 20 februari 2019

"Geweldig lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ontzettend lekker vegetarisch gegeten. vriendelijke en vlotte bediening. Dikke prima, en we komen zeker nog eens terug.
Helaas is er met het verrekenen van de kortingsbon iets misgegaan: er is 20% van de rekening afgetrokken in plaats van
€ 20,00. Wel even opletten dus.

G.V. op 19 februari 2019

"Altijd lekker "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Altijd lekker en verrassende smaken, aanrader

Elisa op 10 februari 2019

6.0 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 6

Wij hadden met 4 personen gereserveerd en 2 kortingscodes ingewisseld. Ik heb telefonisch gevraagd of dit mogelijk was, de persoon aan de telefoon verstond en begreep mij niet goed.
Bij aankomst was hier onduidelijkheid over. Op de site stond vermeld dat er 1 code per 2 personen kan worden ingeleverd. Dit blijkt in de praktijk niet te kunnen. Terwijl we al aan tafel zaten is dit op gelost, zelf vond ik het niet prettig. Ik had liever dat dit vooraf al was vermeld. Ik vond dat de serveerster dit op een wat vriendelijkere manier had mogen brengen. Dezelfde serveerster vergat tot 2x toe ons drankje te serveren, dit heeft ze netjes opgelost door hem van het huis aan te bieden.
Vervolgens hebben we heerlijk gegeten en was het eten minder pittig dan verwacht. Na het diner kwam de kok aan tafel en hij bood ons een grabbelton aan, hier mochten we in grabbelen voor een verrassingskaartje. Vriendelijke man!

Stefhanie Vinke op 21 januari 2019

"Heerlijk gegeten!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij zijn via dinercheque bij dit restaurant gekomen. We kregen een 3-gangen verrassingsmenu. Hierbij onze voorkeur aan kunnen geven. Erg lekker, van alles wat kunnen proeven. Goede en snelle service.

Marissa op 14 januari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Melkmarkt 42 8011 ME Zwolle

Over Mayur Kitchen

Welkom bij Mayur-Kitchen te Zwolle van Zaman en Asha Akther. Goed en lekker eten is voor hen zeer belangrijk en zij koken daarom graag ook voor jou.

Koken voor mensen vinden zij geweldig en dankbaar werk. Mayur Kitchen serveert diverse gerechten uit de Indiase keuken, maar ook de keuken van hun vaderland Bangladesh. Deze heerlijke met verse groenten, vlees of vis bereide gerechten zijn authentiek, gevarieerd en met liefde bereid. Wat begon met een hobby aan de Obrechtstraat leidde in juni 2004 tot de oprichting van Mayur Kitchen.

Mayur betekent niet voor niets pauw! Mensen uit de wijde omgeving komen af op de heerlijke geuren en smaken van de Indiase keuken. Naast het ontvangen van gasten in het gezellige restaurant aan de Melkmarkt kun je ook het hele restaurant afhuren voor een besloten feest.

Je hebt volop keuze uit vlees- en vis- en vegetarische gerechten. Bij veel gerechten hebben we de authentieke namen gebruikt. Ben je minder bekend met deze namen, dat vindt je bij elk gerecht een beschrijving.

Mayur Kitchen volgens Jonnie & Therese Boer: ‘Een goed Indiaas restaurant. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en het eten is kwalitatief goed. Vraag hier naar de specialiteit van de chef, dan krijg je verschillende kleine gerechtjes.’

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden