Knife fork icon red

Le Mirage

8,7 (44 reviews)
100%

Wat 44 mensen zeggen over Le Mirage

8.7
(44 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.6
100%
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten, de bediening en de sfeer waren prima. Ik had zeker niet het idee dat we werden gezien als gasten die een keertje goedkoop een hapje willen gaan eten. Laten we ze maar helpen, maar we zien ze nooit meer terug. Absoluut prima verzorgd.

Ben van Dijk (en aanhang, 5 personen)

Ben van Dijk op 26 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was weer prima

Grietje Pietersz op 25 augustus 2010

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

hoofdgerecht was niet wat wij verwachten van le mirage voorgerecht tussengerecht en nagerecht waren prima

henry schomaker op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hadden een heel gezellig etentje met onze wandelvriendinnen. Iedereen was weer terug van vakantie en we konden gezellig een avondje bijkletsen aan een leuke ronde tafel. Altijd een succes! We werden steeds weer heerlijk verrast met lekkere tussendoortjes en de wijn werd geregeld bijgeschonken. Er werd bij alles d...

Lees hele review

We hadden een heel gezellig etentje met onze wandelvriendinnen. Iedereen was weer terug van vakantie en we konden gezellig een avondje bijkletsen aan een leuke ronde tafel. Altijd een succes! We werden steeds weer heerlijk verrast met lekkere tussendoortjes en de wijn werd geregeld bijgeschonken. Er werd bij alles duidelijk uitgelegd wat er geserveerd werd en voor het oog was het al een heerlijkheid wat er op tafel gezet werd. Super lekker en gezellig hebben we het met z'n zevenen gehad. We hebben er per direct een jaarlijks terugkerend etentje van gemaakt!

Henny Kleine op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Emmeloord e.o.

Beursstraat 2 8302 CW Emmeloord

Over Le Mirage

Welkom in ons restaurant Le Mirage waar kwaliteit, originaliteit, presentatie en sfeer dé ingrediënten zijn die steeds weer terugkomen. Dit begint al bij de uitstraling van het markante pand, de situering op de 2e verdieping en de sfeervolle inrichting. Van elke maaltijd wordt een eetbelevenis op niveau gemaakt of het nu gaat om een eenvoudige lunch of een 7-gangen diner. 

Ambachtelijkheid staat hier nog hoog in het vaandel; van brood tot gebak, van soep tot ijs, alles wordt hier volgens eigen receptuur zelf gemaakt. Niet alleen de witte brigade, maar ook de zwarte brigade weet hoe het moet; van wijn advies tot correcte bediening, zijn zij zoals het hoort op de achtergrond aanwezig.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Emmeloord e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden