Knife fork icon red

Le Mirage

8,7 (44 reviews)
100%

Wat 44 mensen zeggen over Le Mirage

8.7
(44 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.6
100%
Schrijf een review

"Een mooie avond"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Gisteravond heerlijk gegeten in Le Mirage. Wij zouden met twee personen komen maar op het laatste moment gebeld voor een derde persoon en dat was geen enkel probleem. Het restaurant bood aan om het menu uit te breiden tegen schappelijke prijzen. De service was prima met een enkele hapering (maar toch goed).
Ook de ...

Lees hele review

Gisteravond heerlijk gegeten in Le Mirage. Wij zouden met twee personen komen maar op het laatste moment gebeld voor een derde persoon en dat was geen enkel probleem. Het restaurant bood aan om het menu uit te breiden tegen schappelijke prijzen. De service was prima met een enkele hapering (maar toch goed).
Ook de plek was goed en de sfeer (iets te luidruchtige groep naast ons - vandaar één sterretje minder.

Jaap Jongejan op 09 maart 2014

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We aten in de restaurantweek en kregen een vriendelijke ontvangst en meteen een goede sfeer. De huiscocktail was heel smakelijk en de amuse als extra was ook lekker.
De gerechten waren goed bereid en mooi opgediend. De wijn was prima en redelijk van prijs.
Voor herhaling vatbaar!

Anja Haaze-Schoof op 05 september 2010

8.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 9

Le Mirage is een sfeervol restaurant met hele aardige service. Het restaurant was vol bezet en de wachttijd voor de service te lang. Het voorgerecht en de soep waren heel lekker, de hoofdmaaltijd ook wel, maar heel gewoon. Als afsluiting ijs met vruchten vonden wij iets te summier.

Hannah Oost op 05 september 2010

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben heerlijk genoten van een fantastisch diner, wij hadden iets te vieren en dat had ik bij de reservering vermeld. Hier was op een hele leuke manier rekening mee gehouden. leuk!

johanna Meun op 31 augustus 2010

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

De wijnen bij het voorgerecht en hoofdgerecht waren echt geweldig!
Voorgerecht was redelijk OK, jammer van de 'klodders mayonaise met kruiden' die erbij lagen. Een fijnere saus had het echt afgemaakt. Hoofdgerecht was uitstekend. Nagerecht: ijs was uitstekend, het fruit erbij (niet echt vers) deed een beetje afbreuk aan het gerecht.

Erna Balk op 31 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Emmeloord e.o.

Beursstraat 2 8302 CW Emmeloord

Over Le Mirage

Welkom in ons restaurant Le Mirage waar kwaliteit, originaliteit, presentatie en sfeer dé ingrediënten zijn die steeds weer terugkomen. Dit begint al bij de uitstraling van het markante pand, de situering op de 2e verdieping en de sfeervolle inrichting. Van elke maaltijd wordt een eetbelevenis op niveau gemaakt of het nu gaat om een eenvoudige lunch of een 7-gangen diner. 

Ambachtelijkheid staat hier nog hoog in het vaandel; van brood tot gebak, van soep tot ijs, alles wordt hier volgens eigen receptuur zelf gemaakt. Niet alleen de witte brigade, maar ook de zwarte brigade weet hoe het moet; van wijn advies tot correcte bediening, zijn zij zoals het hoort op de achtergrond aanwezig.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Emmeloord e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden