Le Mirage

Frans | €€€
8,7 (44 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 44 mensen zeggen over Le Mirage

8.7 Gebaseerd op 44 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Uitstekende kennismaking met dit restaurant. Ons 3-gangenverrassingsdiner was heerlijk en zag er prachtig uit. Niet zomaar een restaurant in de polder, maar een restaurant om een ommetje voor te maken!

Victor van Kooten op 25 oktober 2019
Geverifiëerd

"verrukkelijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben HEERLIJK gegeten, een verrassings 3 gangen menu.
Één persoon had de arm in een mitella en het hoofdgerecht was al voorgesneden, héél attent!
De bediening is perfekt en de sfeer is top!

E.J Rameau op 18 oktober 2019
Geverifiëerd

"Genieten met hoofdletter G van een Geweldig 3 gangen verrassingsmenu "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met een aantal vrienden opnieuw het drie gangen verrassingsmenu bij Le Mirage uitgeprobeerd en unaniem was men van oordeel dat het nog lekkerder was dan de vorige keer, toe we het ook al heel bijzonder hebben gevonden.

B.P.M. de Heus op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met een aantal vrienden, totaal 8 personen genoten van een 3 gangen verrassingsmenu. Een voortreffelijke maaltijd in een prima sfeer; goed glas wijn erbij; het kon niet beter. Unaniem oordeel van de groep: "Heerlijk gegeten".

Bastiaan P M de Heus op 23 augustus 2019
Geverifiëerd

"Fantastisch"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten zoals verwacht! Niet allerdaagse producten en veel verschillende smaken!!

Hilbrand de Jong op 07 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Emmeloord e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Mirage

Keuken: Frans

Welkom in ons restaurant Le Mirage waar kwaliteit, originaliteit, presentatie en sfeer dé ingrediënten zijn die steeds weer terugkomen. Dit begint al bij de uitstraling van het markante pand, de situering op de 2e verdieping en de sfeervolle inrichting. Van elke maaltijd wordt een eetbelevenis op niveau gemaakt of het nu gaat om een eenvoudige lunch of een 7-gangen diner. 

Ambachtelijkheid staat hier nog hoog in het vaandel; van brood tot gebak, van soep tot ijs, alles wordt hier volgens eigen receptuur zelf gemaakt. Niet alleen de witte brigade, maar ook de zwarte brigade weet hoe het moet; van wijn advies tot correcte bediening, zijn zij zoals het hoort op de achtergrond aanwezig.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Emmeloord e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden