Minos Pallas

Grieks |
7,9 (98 reviews)
79% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 98 mensen zeggen over Minos Pallas

7.9 Gebaseerd op 98 reviews. 79% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"3 gangendiner "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Via een kortingsbon gekozen voor deze zaak. Het eten de service en de sfeer waren goed.

Petra Sentjens op 25 november 2022
Geverifiëerd

"Eten via restaurantdinnercheque.nl"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Reservering via dinnercity. Op zich leuk concept van 20 euro korting op een 3 gangen diner.voor een 2de persoon. Je kunt dus niet van de kaart bestellen maar je krijgt een papieren placemat om daar je een beperkte 3 gangen diner opuit tezoeken. Prijs ligt dus al vast, zodat het een win win situatie blijft voor rest...

Lees hele review

Reservering via dinnercity. Op zich leuk concept van 20 euro korting op een 3 gangen diner.voor een 2de persoon. Je kunt dus niet van de kaart bestellen maar je krijgt een papieren placemat om daar je een beperkte 3 gangen diner opuit tezoeken. Prijs ligt dus al vast, zodat het een win win situatie blijft voor restaurant en organisatie van dinnercheque.wat ik ook wel begrijp. Je kunt daar nog wel wat extra friet/ rijst extra en pre voorafje bij bestellen. Wat je natuurlijk ook zelf moet afrekenen.Op het eten en de bediening hebben we niks op aan te merken want dat was zeker goed.

Jacinta Leenen op 23 november 2022
Geverifiëerd

"lekker gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellig zitten. Jammer dat we niet van de hele kaart konden kiezen.

Marjolein Steegs op 19 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in een gezellige omgeving "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk en gezellig

Thijske op 19 november 2022
Geverifiëerd

"Gezellig en lekker."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prettig, gezellig restaurant. Goede service en lekker gegeten !

Paul Simons op 27 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Minos Pallas

Keuken: Grieks

Restaurant Minos Pallas is door de jaren heen een begrip geworden in Eindhoven. Al 16 jaar zorgen zij ervoor dat een avond uit niet alleen bestaat uit een huiselijke sfeer waarin je heerlijk kunt eten, maar brengt ook de muziek een zeer authentieke sfeer met zich mee; waardoor de Griekse ambiance optimaal tot z'n recht komt.

De Griekse recepten staan bekend om de verschillende, heerlijke, verse ingrediënten en dat is dan ook precies waar Minos Pallas gebruik van maakt. Bij Minos Pallas kiezen ze steevast voor de meest verse producten, kruiden en specerijen uit Griekenland, om zowel de smaak als de sfeer zo authentiek mogelijk te houden en je werkelijk het gevoel te geven dat je daar aanwezig bent.

Uiteraard bieden zij een aantal uiteenlopende gerechten en zorgen zij er op die manier voor dat je gebruik kunt maken van de recepten uit heel Griekenland. Deze worden altijd met zorg bereid, in de open en eerlijke keuken.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden