Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Minos Pallas

9.3
(1 review)
Eten
10.0
Service
10.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"3 gangen menu"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Op deze zondagavond was het niet druk. Men zetten de mensen bij elkaar om zo de sfeer te verhogen. De bediening was zeer snel. Het eten werd ook snel en correct geserveerd.

Pierre op 11 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Geldropseweg 440 5645 TL Eindhoven

Over Minos Pallas

Minos Pallas is door de jaren heen een begrip geworden in Eindhoven. Al 16 jaar zorgen we ervoor dat een avond uit bij ons niet alleen bestaat uit een huiselijke sfeer waarin u heerlijk kunt eten, maar brengt ook de muziek een zeer authentieke sfeer met zich mee; waardoor de Griekse ambiance bij ons optimaal tot z'n recht komt.


De Griekse recepten staan bekend om de verschillende, heerlijke, verse ingrediënten en dat is dan ook precies waar Minos Pallas gebruik van maakt. We kiezen steevast voor de meest verse producten, kruiden en specerijen uit Griekenland, om zowel de smaak als de sfeer zo authentiek mogelijk te houden en u werkelijk het gevoel te geven dat u daar aanwezig bent.


Uiteraard bieden we een aantal uiteenlopende gerechten en zorgen we er op die manier voor dat u gebruik kunt maken van de recepten uit heel Griekenland. Deze worden altijd met zorg bereid, in onze open en eerlijke keuken. Zo kunt u precies zien hoe onze Griekse koks aan het werk zijn en hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over de hygiëne. We werken op een zeer schone manier, waardoor u optimaal kunt genieten van de heerlijke smaak van de Griekse gerechten.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden