Knife fork icon red

Minos Pallas

7,8 (29 reviews)

Wat 29 mensen zeggen over Minos Pallas

7.8
(29 reviews)
Eten
8.4
Service
7.9
Sfeer
7.1
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Waren bijna de enige gasten op deze dinsdagavond (misschien te maken met het corona virus) . Kregen alle aandacht en heel vriendelijk personeel. Hebben heerlijk gegeten

ijtjeW op 11 maart 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, perfecte service en geweldige sfeer. Nét of we even op vakantie waren in Griekenland! Volgende keer weer.

Small bfeb0217f9
Jean-Pierre Claessens op 09 maart 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Goed eten, vriendelijke bediening. Rumoerig !!

Johan van Tuyl op 02 februari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten met een menu aangepast voor de actie met Dinercheque. Ruime keuze, goed bereid voedsel. Service was oké, vriendelijke mensen in een drúk restaurant.

Diede op 02 februari 2020
Geverifiëerd

"Hele goede Griek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We gaan hier regelmatig heen en de kwaliteit van het eten is erg goed. 1 van de betere Griekse restaurants. Ze hebben de inrichting vernieuwd volgens mij. Het ziet er gezellig uit en doordeweeks zitten er ook veel gasten. Dit menu was lekker. Als we hier gewoonlijk gaan eten, vind ik de het menu waarbij je 2 rondes ...

Lees hele review

We gaan hier regelmatig heen en de kwaliteit van het eten is erg goed. 1 van de betere Griekse restaurants. Ze hebben de inrichting vernieuwd volgens mij. Het ziet er gezellig uit en doordeweeks zitten er ook veel gasten. Dit menu was lekker. Als we hier gewoonlijk gaan eten, vind ik de het menu waarbij je 2 rondes verschillende kleine gerechten krijgt een aanrader. Weer eens wat anders dan de standaard vleesgerechten,

Elvera op 27 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Geldropseweg 440 5645 TL Eindhoven

Over Minos Pallas

Restaurant Minos Pallas is door de jaren heen een begrip geworden in Eindhoven. Al 16 jaar zorgen zij ervoor dat een avond uit niet alleen bestaat uit een huiselijke sfeer waarin je heerlijk kunt eten, maar brengt ook de muziek een zeer authentieke sfeer met zich mee; waardoor de Griekse ambiance optimaal tot z'n recht komt.

De Griekse recepten staan bekend om de verschillende, heerlijke, verse ingrediënten en dat is dan ook precies waar Minos Pallas gebruik van maakt. Bij Minos Pallas kiezen ze steevast voor de meest verse producten, kruiden en specerijen uit Griekenland, om zowel de smaak als de sfeer zo authentiek mogelijk te houden en je werkelijk het gevoel te geven dat je daar aanwezig bent.

Uiteraard bieden zij een aantal uiteenlopende gerechten en zorgen zij er op die manier voor dat je gebruik kunt maken van de recepten uit heel Griekenland. Deze worden altijd met zorg bereid, in de open en eerlijke keuken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden