Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Calla's*

Frans | €€€
8,8 (751 reviews)
97% aanbevolen

Wat 751 mensen zeggen over Calla's*

8.8 Gebaseerd op 751 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Beste mensen,
Ik vond bijna alles heerlijk, behalve de plate cookie, prachtige texture, maar "veel" te zout, en dat was jammer. Maar voor de rest: Excellent.

Yvonne Hoogeveen op 14 mei 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit was absoluut een smaak-beleving. Alles was top en wat hebben we genoten. Het wijnarrangement completeerde zonder meer alle gerechten. Fantastisch! Terecht verdiende Michelinster.

anita van rijn op 13 mei 2022
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Superb cuisine and great qualified service.

Gianluca op 12 mei 2022
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

bijzonder mooi interieur in dit restaurant, amuses buitengewoon verfijnd, eerste gang: kingfish op zichzelf geenuitgesproken smaak, maar door toevoegingen geslaagd, tweede gang uitstekende tarbotbereiding, zeer goede rose de provence, het nagerecht voldeed volkomen, smaakvol en fris.
De zoetigheden bij de koffie wa...

Lees hele review

bijzonder mooi interieur in dit restaurant, amuses buitengewoon verfijnd, eerste gang: kingfish op zichzelf geenuitgesproken smaak, maar door toevoegingen geslaagd, tweede gang uitstekende tarbotbereiding, zeer goede rose de provence, het nagerecht voldeed volkomen, smaakvol en fris.
De zoetigheden bij de koffie waren ook van hoge kwaliteit, al met al is dit restaurant duidelijk een aanrader! het beste restaurant van Den Haag?

Gert J. Esser op 11 mei 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

-

KD op 07 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Calla's*

Keuken: Frans

Midden in de Hofstad, op steenworp afstand van het Binnenhof en Paleis Noordeinde, vind je het fantastische restaurant Calla's*. Hier staan kwaliteit en smaak hoog in het vaandel.

Bij het stadse restaurant Calla's* wordt veel waarde gehecht aan de regionale producten. Veel van de verse groenten en kruiden zijn dan ook afkomstig uit de eigen groentetuin 'Laantje Voorham'. De groentetuin ligt verscholen in het groen van Wassenaar en heeft een speciaal kweekplan om de verschillende seizoenen te voorzien van de diverse gewassen voor de keuken van Calla's*.

De keuken van restaurant Calla's* is klassiek Frans en simpel. De smaken van de gerechten kenmerken zich door echte puurheid. Kom genieten van de heerlijke smaakcombinaties bij restaurant Calla's*!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden