MOS Amsterdam*

Frans
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over MOS Amsterdam*

Keuken: Frans

Mos Amsterdam* is gelegen aan het IJdok met uitzicht op de NDSM-werf, het centraal station en het steeds veranderende IJ.

Het interieur van het restaurant is warm en verdeeld in intieme ruimtes, ingericht met elementen in de stijl van Parijs en Marrakech met een kosmopolitische en internationale uitstraling.

De Chef Egon van Hoof is geboren en getogen in Amstelveen. De stad Amsterdam geeft hem energie en creativiteit en dat is dan ook de reden dat hij na jaren ervaring bij verschillende restaurants, heeft besloten om zijn eigen restaurant te openen in deze avontuurlijke stad.

De Frans-internationaal geïnspireerde keuken maakt gebruik van herkenbare klassieke producten, maar geserveerd met een twist en spannende combinaties, waar vooral de gast centraal staat binnen een unieke setting.

Sommelier, Danilo Ruiz, heeft bij restaurant mos* carte blanche gekregen om zijn eigen wijnkaart in te richten. Zijn wijnkaart kreeg tien maanden na opening, een prestigieuze prijs: Best of Award Excellence van het toonaangevende Amerikaanse wijnmagazine Wine Spectator.

Het restaurant is in 2016 bekroond met een Michelin ster met 15.5 Gault&Millau punten Daarbij staan ze op plaats 100 in de Lekker top 100, 2020.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden