Glaswerk

Vis en zeevruchten | €€
8,7 (1 review)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat mensen zeggen over Glaswerk

Schrijf een review en deel je foto's

"Aanwinst "
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Ik begreep dat glaswerk nog geen jaar bestaat. maar wat staat deze zaak al. Geweldige locatie aan het water. Dit is een pareltje als de binckhorst af is. Ik heb hier gegeten met de restaurantweek. Zeer goede gerechten op het menu met mooie uitbreidingen tot 6 gangen. De skrei was top maar alle gerechten waren van ho...

Lees hele review

Ik begreep dat glaswerk nog geen jaar bestaat. maar wat staat deze zaak al. Geweldige locatie aan het water. Dit is een pareltje als de binckhorst af is. Ik heb hier gegeten met de restaurantweek. Zeer goede gerechten op het menu met mooie uitbreidingen tot 6 gangen. De skrei was top maar alle gerechten waren van hoog nivo. Goed op smaak. De bediening is erg goed, en heeft een goede kennis van de aangeboden gerechten en wijnen. Aanrader

Frank van Mansvelt op 24 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Glaswerk

Keuken: Vis en zeevruchten

Restaurant & wijnbar 'Glaswerk' is begonnen door een stel vrienden. Het restaurant ligt in Den Haag op de stoere Binckhorst. Glaswerk heeft een heerlijk terras aan het water waar je kan genieten van fantastische gerechten met een overheerlijk glas wijn. De chef Bas Hoog creëert de meest verrassende en mooie gerechten. De wijnkaart is enorm uitgebreid, dus zeker voor ieder wat wils. De gastvrouw Rosalie Brand is een echte wijnkenner en kan je vele wijnen aanbevelen. Alles is mogelijk bij Glaswerk!

Wil je een heerlijk avondje genieten? Dan zit je bij Glaswerk zeker goed.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden