Knife fork icon red

Down Town Dordrecht

8,1 (7 reviews)
100%

Wat 7 mensen zeggen over Down Town Dordrecht

8.1
(7 reviews)
Eten
7.7
Service
8.3
Sfeer
8.3
100%
Schrijf een review

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten is gewoon lekker. Niet bijzonder of memorabel maar wel goed bereid en genoeg. Eigenlijk wel net een tafeltje te veel voor de ruimte die er is. Het uitzicht is natuurlijk erg goed.

Rutger op 30 september 2019
Geverifiëerd

"Goed eten in leuk restaurant"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

We waren voor het verrasingsdiner ihk van dinerweek. De soep was iets aan te grote kant omdat het diner een 4 gangen was. Tevens iets te zout. Bediening verder prima: attent.

myrna tholens-stougie op 30 september 2019
Geverifiëerd

"Prima"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Alleen het juiste WiFi wachtwoord nog

John Pantekoek op 27 september 2019
Geverifiëerd

"Prima gegeten in een gezellig restaurant met een mooi uitzicht over het water"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Via de Nationale Restaurantweek bij Down Town in Dordrecht gegeten. We kregen een prima 4-gangen menu. Voorgerecht een carpaccio, tussengerecht 2 coquilles met zeekraal op bloemkoolpuree. Als hoofdgerecht een prima gebakken/geroosterd stukje vlees met geroosterde groenten en frietjes apart en als nagerecht een bolle...

Lees hele review

Via de Nationale Restaurantweek bij Down Town in Dordrecht gegeten. We kregen een prima 4-gangen menu. Voorgerecht een carpaccio, tussengerecht 2 coquilles met zeekraal op bloemkoolpuree. Als hoofdgerecht een prima gebakken/geroosterd stukje vlees met geroosterde groenten en frietjes apart en als nagerecht een bolletje ijs met een klein puntje taart met slagroom. De wijn (Chardonnay) was erg lekker en goed op temperatuur. De bediening was uiterst vriendelijk en attent. De locatie is erg leuk. Je kijkt over het water uit. Vanwege het slechte weer zaten wij binnen, maar buiten is ook een prachtig terras. Enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat ik wat planten/bloemen in het restaurant miste. Dat zou het binnen net iets meer sfeer geven. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Kort samengevat: Down Town is een aanrader en ik ga hier zeker nog een keer terugkomen!

JK71 op 26 september 2019
Geverifiëerd

"Genoten"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Samen met een goede vriendin van me hier wezen eten,. erg genoten van het uitzicht op de rivier, eten was erg goed. kom zeker terug

Bynam op 21 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Bleijenhoek 2 3311 TA Dordrecht

Over Down Town Dordrecht

Culinair genieten doe je bij Brasserie Down Town in Dordrecht. Toegankelijk, betaalbaar, gastvriendelijk en huisgemaakt, dat zijn de kernwaarden van de brasserie. Door de goede prijs/kwaliteitsverhouding is het restaurant toegankelijk voor een breed publiek.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden