Mej. Janssen

Frans | €€
8,8 (40 reviews)
95% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 40 mensen zeggen over Mej. Janssen

8.8 Gebaseerd op 40 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een prachtige anbiance

Dorethe de Boer op 21 maart 2023
Geverifiëerd

"Very recommended!"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

It was a lovely dinner with my friend. Food was delicious, very well presented, and the place very cozy. Service was great too, the waiter and the chef were very kind, my o ly suggestion is to have the menu in English for non-dutch speakers.

Laura op 16 maart 2023
Geverifiëerd

"Lekker eten maar komen niet terug "
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Lekker gegeten en aardige bediening. Jammer dat je voor een broodje of een zakje friet extra moet betalen. Van die friet was niet duidelijk maar kom je achter als je gaat afrekenen. Wijn lekker maar erg duur. Snap dat er geld verdiend moet worden maar leg het uit of verrekenen het op een andere manier.

MZ op 12 maart 2023
Geverifiëerd

"Erg genoten "
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Het eten was erg goed met name het voorgerecht was een heerlijke verrassing. De service was heel vriendelijk en attent. Wel kwamen de gerechten erg snel achter elkaar. Daar had iets meer tijd tussen gemogen.

Wij op 13 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening!

Frans Bruijn op 12 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mej. Janssen

Keuken: Frans

Mejuffrouw Janssen is een Bourgondisch restaurant voor de echte levensgenieters. Al het eten dat zij serveren is zelf gemaakt van verse, ambachtelijke producten. Ze schenken exclusieve dranken, zoals Bockbier, Swinckels van de tap en Royal Dutch espresso. Ook hebben zij heerlijke wijnen in overvloed. Zo kun je kiezen uit vele wijnsoorten uit verschillende streken.  Dit alles samen met een gezellige sfeer voor een aantrekkelijke prijs.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden