Het Ketelhuis

Modern, Nederlands | €€€
9,3 (1 review)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat mensen zeggen over Het Ketelhuis

Schrijf een review en deel je foto's

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben een heerlijke avond gehad in dit mooie restaurant! Heel mooi pand wat zorgde voor een leuke sfeer. De bediening was zeer attent en vriendelijk. We worden voorzien van mooie en geweldige gerechtjes! Komen zeker snel terug!

Leo op 17 februari 2020

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Ketelhuis

Keuken: Modern, Nederlands

Restaurant Het Ketelhuis Utrecht is – zoals de naam al weggeeft – gevestigd in het oude ketelhuis van de voormalige meubelfabriek van Pastoe in Utrecht. Op de plek waar het restaurant zit, werd rond 1969 stoom opgewekt voor de hele fabriek.

Ook indrukwekkend is het uitzicht: door de enorme pui van hoge ramen kijk je uit over de rivier Vaartsche Rijn. Het restaurant ligt dan ook op een steenworp afstand van het gelijknamige treinstation, nog geen vijf minuten treinen vanaf Utrecht Centraal. Er is ook een terras aan het water.

De keuken richt zich op creativiteit en aandacht, verreikt met wereldse invloeden.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden