Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Meesters in Wijn

8,6 (15 reviews)

Wat 15 mensen zeggen over Meesters in Wijn

8.6
(15 reviews)
Eten
8.2
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"lekker tafelen"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Zeer lekker gegeten. Ontspannen met een cique randje. Personeel is zeer vriendelijk. Kortom, een geslaagde avond met uitstekende maaltijden.

Hans op 04 november 2018

"Sfeervolle ambiance combinatie wijnbar/ prima restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Komend vanuit Den Haag voor een korte vakantie in Maastricht dit restaurant geboekt via restaurantweek. Echter bij aankomst toch voor a la carte gekozen. De jonge kok/eigenaresse tovert heerlijke gerechten op tafel . De symphatieke heer in de bediening heeft goede kennis van spijs/wijncombinaties en schept er plezie...

Lees hele review

Komend vanuit Den Haag voor een korte vakantie in Maastricht dit restaurant geboekt via restaurantweek. Echter bij aankomst toch voor a la carte gekozen. De jonge kok/eigenaresse tovert heerlijke gerechten op tafel . De symphatieke heer in de bediening heeft goede kennis van spijs/wijncombinaties en schept er plezier in het de klant naar de zin te maken. Verrassende combinatie wijnbar/restaurant . Als we weer in Maastricht zijn komen we zeker terug. Aanrader !

Sylvia Huiskens op 10 oktober 2018

"Ausgesprochen lecker!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Das 3Gang Menu war sehr lecker und kulinarisch spannend. Das Weinarrangement dazu bestens ausgesucht und serviert. Wir kommen sicher zurück!

Brigitte op 09 oktober 2018

"Verrassend "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten met mooie wijnen begeleid in mooi aangekleed en ingerichte wijnbar.

Freek Korver op 09 oktober 2018

"Verrassend"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Voor ons de eerste keer dat we gedineerd hebben in een wijnbar. We hebben het verbeterpunt ter plekke gedeeld met de uitbater. Voor het overige was het een heel gezellige avond met prima wijn/spijs-combinaties.

AM op 01 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

St. Pieterstraat 52A 6211 JP Maastricht

Over Meesters in Wijn

Restaurant Meesters in Wijn, gelegen in Maastricht, streeft ernaar om van elk bezoek een memorabele beleving te maken. Het concept is dan ook uniek, met een wijnbar en een wijnwinkel in één pand. In de wijnbar serveren ze meer dan 450 wijnen uit de hele wereld, die ze bovendien allemaal per glas schenken. Ook heeft het restaurant een uitgebreide menukaart waarbij smaak en kwaliteit voorop staan.

Het team helpt je graag bij je keuze en zoals meesters betaamt vertellen ze met kennis en passie over het aanbod aan wijnen en gerechten. Dit alles met een leuke “schoolse” inslag.

Eind 2017 werd Meesters in Wijn, na slechts 4 maanden geopend te zijn, uitgeroepen tot “Wijnbar van het Jaar 2018” door wijnvakblad Perswijn. Elke dag blijven ze ernaar streven deze titel waardig te zijn én te blijven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden