Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Meesters in Wijn

8,6 (15 reviews)

Wat 15 mensen zeggen over Meesters in Wijn

8.6
(15 reviews)
Eten
8.2
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"gezellig"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was voor onze de eerste daar en het was erg gezellig, er hangt een ontspannen en een huiselijke sfeer, het enige wat mij een beetje tegen viel is dat als je geen wijn drinkt je niets anders dan water kan drinken een klein minpuntje.

Natascha op 28 januari 2019

"Lecker und schöne Athmosphäre"
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

Freundliche Bedienung, leckeres Weinarrangement und 3 Gang Menu.
Nächstes Mal müssen wir mal was von der Karte probieren!

brigitte op 12 januari 2019

"Diner 22 december 2018"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Vriendelijk en behulpzaam personeel. We zaten achter in een zaaltje echter daar was het naar onze mening te schemerig, donker. Iets meer sfeerlicht zou mogen, zodat je op zijn minst kon zien wat je at (hoofdgerecht werd op een geribbeld zwart bord geserveerd, echter de rode wijn jus was niet te zien en het bord maak...

Lees hele review

Vriendelijk en behulpzaam personeel. We zaten achter in een zaaltje echter daar was het naar onze mening te schemerig, donker. Iets meer sfeerlicht zou mogen, zodat je op zijn minst kon zien wat je at (hoofdgerecht werd op een geribbeld zwart bord geserveerd, echter de rode wijn jus was niet te zien en het bord maakte veel geluid als je er met je mes of vork over ging). Hebben dit besproken en de uitbaters waren het met onze reactie eens, ze zouden ons hoofdgerecht in de toekomst op een glad wit bord serveren. Het eten was prima en met name de geadviseerde wijnen waren voortreffelijk. Een aanrader en het proberen waard.

L. Arets op 26 december 2018

"leuke ontvangst, heerlijke wijnen"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Ondanks onze reservering voor 21 december via Dining City bleek bij aankomst dat de deal van het verrassingsmenu pas voor januari bestemd was. Jammer van die voucher van € 20,-. We hebben het onze avond niet laten bederven. De ontvangst was vriendelijk en wij kregen volop de gelegenheid om een voor ons lekkere wijn ...

Lees hele review

Ondanks onze reservering voor 21 december via Dining City bleek bij aankomst dat de deal van het verrassingsmenu pas voor januari bestemd was. Jammer van die voucher van € 20,-. We hebben het onze avond niet laten bederven. De ontvangst was vriendelijk en wij kregen volop de gelegenheid om een voor ons lekkere wijn te selecteren. Ook 2 flessen gekocht voor thuis.
Het 3 -gangen verrassingsmenu was op zich goed, wel jammer dat er geen keuze was tussen vlees en vis. Wanneer je geen zalm verdraagt gaat dan toch de hoofdgang de mist in. Sfeervolle gelegenheid, aan de rand van het centrum, nabij Onze Lieve Vrouweplein

Martin Heerschap op 24 december 2018

"In één woord GEWELDIG!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In een ongedwongen persoonlijke
Sfeer kregen mijn vriendin en ik een fantastisch 3 gangen diner voorgeschoteld.
Met, hoe kan het anders,zalige begeleidende wijnen!

Gerritsen s op 10 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

St. Pieterstraat 52A 6211 JP Maastricht

Over Meesters in Wijn

Restaurant Meesters in Wijn, gelegen in Maastricht, streeft ernaar om van elk bezoek een memorabele beleving te maken. Het concept is dan ook uniek, met een wijnbar en een wijnwinkel in één pand. In de wijnbar serveren ze meer dan 450 wijnen uit de hele wereld, die ze bovendien allemaal per glas schenken. Ook heeft het restaurant een uitgebreide menukaart waarbij smaak en kwaliteit voorop staan.

Het team helpt je graag bij je keuze en zoals meesters betaamt vertellen ze met kennis en passie over het aanbod aan wijnen en gerechten. Dit alles met een leuke “schoolse” inslag.

Eind 2017 werd Meesters in Wijn, na slechts 4 maanden geopend te zijn, uitgeroepen tot “Wijnbar van het Jaar 2018” door wijnvakblad Perswijn. Elke dag blijven ze ernaar streven deze titel waardig te zijn én te blijven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden